jsem tu absolutne cerstvej, jeste ani neoschly barvy potvrzovaciho emajlu.muzete mi pls nekdo prozradit jak to vypada s pripojenim v rozdelove? pripadne co pro to muzu udelat?
Dik
Caute vsetci. Tak hadam sa coskoro pripojim aj ja. Este musim zohnat njaky normalny pocitac. Dufam ze to dlho nepotrva. Moj buduci nod najdete na mape. Vidim na Mrx, hadam v tom nebude nejaky zadrhel. Ako to vlastne vyzera s chrbicovou sietou teraz? Je uz nieco funkcne? Dufam ze to uz dlho nepotrva a pokecame na lokalnom chate. Tak nech sa dari!
Stano
Zdravim,
měl bych takový jeden dotaz - možná víc. O CZfree jsem se dozvěděl před pár hodinama a tak do této problematiky zatím moc nevidím. Proto bych se chtěl zeptat, jestli mam vůbec nějakou šanci se tímto způsobem připojit k internetu - bydlim v Zahrádkový ulici v Rozdělově v RD (západ Rozdělova) s výhledem na sídliště i věžáky? Případně co bych potřeboval a jaké by byli podmínky.
Děkuji
Napsal jsem par podnetu na konferu. Jen k upresneni.
Nebranim se jakekoliv spoluprace. Kdyz bude v mem okoli nekdo, kdo neuvidi na AP v Benesovske muzes ho napojit pres me.
Jde jen ted o to, aby jsme nase site mohli nejakym zpusobem propojit. Jsou informace o zrizovani daslich siti na Kladne. Pak by byl v tom pekny bordel.
Poslední příspěvek.. Elven nick no nebudu se vyjadřovat. Nevím jaká je skutečná situace ted na Kladně,domluvím si tam návštěvu,ale at nikdo nepočítá s tím,že obětavci budou stále jen lítat za případnýma zájemcema a nabízet jim možné varianty ,když je to stojí čas i peníze.
Určitě když bude zájem tak se řešení najde,kontakty v příspěvku jsou. Všude bylo nadšení ze začátku,časem to všude odpadne.