Je vhodne pouzit zarizeni SparkLAN - WX-7800A k prijmu signalu v pasmu 5GHz a soucane k sireni po dome v pasmu 2.4GHz ?
Diskuzi zde jsem prochazel a odkazy byly na tuto diskuzi, ze zarizeni jsou shodna. Nic podobneho jsem nenasel, pokud se to nekde resilo omlouvam se. Prosim o link, mozna jsem to prehlednul. Je zde jiz mnoho info a clovek neznaly to muze prehlednout. Dekuji za odpovedi.
to cipis: Moc tomu nehovim takze tva odpoved me moc nepomohla. Muzes me tedy rict jake zarizeni si mam poridit pro nasledujici reseni. Provider vysila na 5GHz a ja chci dal sirit tento signal ve svem domku na pasmu 2,4GHz (notebook a PC). Dekuji
Provider takove reseni nenabizi. Maji jen zarizeni na ktere bych se musel s notebookem a PC pripojit kabelem. Ale ja chci mit moznost zapnout notebook kdekoli ve svem domku tak hledam zarizeni, ktere me to umozni. Myslel jsem, ze 5GHz cast pouziji na pripojeni k providerovi a 2,4GHz cast pouziji k sireni signalu po svem domku. Asi jsem spatne pochopil toto zarizeni.
Ahoj, dostal se mi tento bazmek do rukou, chtěl jsem ho jako klienta na 5Ghz a Ap na 2,4GHz...nebojte, četl jsem, že se na klienta nehodí, ale tak zadarmo, neberte to. No nicméně jako klient mi funguje naprosto v pohodě, přes LAN mi data posílá normálně, ale nějak divně funguje v tom režimu AP 2,4GHz. Přiděluje špatně IP adresy, připojím se sice na něj, ale data nejdou...nevíte někdo prosím, co s tím?
Tak zarizeni Alfa AWAP803, ktere jsem zakoupil a provozoval, zacalo vykazovat nasledujici zavadu. Poradite nekdo cim to muze byt?
Zarizeni ma fw 1.1.2.5E. Cast 5GHz je jako klient pripojeno k providerovi a cast 2.4GHz je jako AP, ktere prijimam na notebooku. Cast 5GHz je pripojeno na externi antenu mimo objekt a na casti 2,4GHz je dodavany bicik. Vzdalenost od anteny providera je cca 40m. Pokud je spoj pod zatezi (stahuji, ci dam trvaly ping) vse funguje jak ma. Pokud prohlizim web stranky (ctu si z nich) ci nic nedelam tak zarizeni provadi reset kazdych cca 90sekund.
Dik za odpovedi.
zdravim, nezkousel jste nekdo na TEW510APB rozjet openwrt?
postupně je nahrazujeme mikrotikama a rad bych pro ne našel nějaký rozumný využití a potřeboval.bych nejen bridge. Samozrejme jistym resenim je oswave, ale tomu jsem na chuť nějak neprišel, navic je placený
Díky