Takze ji nazveme technicko-administrativni skupina (neboli TAS)?
a ted jake bude mit pravomoce a jaky bude mit vztah k rade.
Podle me by mela resit provozni problemy fora a jmenovat zastupce poverene jednotlivymi ukony (zalohovani, moderace, administrace, ..)
Jsme přeci CZFree a to FREE neznamená zadarmo ale svobodu Nebo ne?
Chtělo by to datovaný přehled především lidí, kteří mají/měli přístup na roota serveru kde jede VF.
Kolik lidí a kteří to byli co měli přístup před rokem?
Kdy a proč se toho přístupu vzdali (pokud ho dnes nemají)?
Komu se zodpovídali a proč?
Kolik lidí a kteří to jsou dnes?
Komu se ti současní zodpovídají a proč?
Kdy se začli a nebo odkdy se začnou zodpovídat mezicloudům, které se je teď chystají "odvolit/převolit"? Dovolí všichni stávající admini aby byli nahrazeni pokud je mezicloudy nezvolí do budoucí "skupiny"?
Zatím se tu nějak nediskutuje délka mandátu těchto lidí do budoucna. Já osobně jsem pro půlroční mandát. Ti lidé jinak nebudou mít motivaci k inovacím a pokud se co půl roku budou ucházet o možnost pracovat na správě fóra, budou muset i prokazovat co udělali. A to bude změna k lepšímu oproti minulosti.
Já osobně se moc těším na možnost pracovat na kódu našeho svobodného diskusního fóra a výsledky své práce nabízet k posouzení mezicloudům. A bude pro mě čest pokud se tato změna po schválení dostane i do ostrého provozu.
hezký den
01.04.2008 v 09:31
belgarat
Senior Member
Re: Inventura minulé a současné a délka mandátu budoucí