Moderator ma pravo spojit, rozdelit pripadne presunout vlakno, pripdne cast vlakna.
moderator ma pravo v pripade vlozene prilohy, tuto upravit tak aby neobtezovala ( udelat nahled a vytvorit link)
(napr uzivatel Ryus s tim ma casto problem)
moderator muze dopsat poznamku do postu, tuto ale jasne oznaci abyu bylo jasne ze ji psal on, a ne puvodni autor
(jde o split vlakna, kde je dobre dopsat proc a jak bylo splitnuto do prvniho postu)
Ve flejmovaich ci konfliktnich threadech by mel zachovavat neutralitu. Pokud se ho flame bude nejak dotykat ci se bude citit podjaty, mel by se moderovani zdrzet.
Podle me muze moderator psat cokoliv, ale v zadnym pripade NESMI jakoliv ovlivnovat diskuzi v ktere diskutuje ve svuj prospech. Nejlepsi by bylo aby diskuzi, kde se hada moderator moderoval jiny moderator.
Potom zde mame dozorci fci dohlizeci rady a k te se mela dyztak poslat stiznost na neopravnene zmoderovani (nevim jak ale zabranit tomu aby lamy spamovali tuto instituci).
sten: ber to tak -- moderatori jsou takovi lepsi popelari a uklizecky. Uklizeji bordel po party, parbach, poblite virtualni stoly .... narovnaji zidle v zasedacce, odnesou veci co diskutujici nechaji na stole na sve misto.
A nidky si nikdo nemyslel ze uklizecka reprezentuje nazor firmy