mě to tam moc nevadí, je mi jedno co tam kdo má. Spíš mě štve, že někdo může cokoliv změnit a nedá vědět proč. Dneska tohle, zejtra přístupový heslo a pozejtří mi zruší registraci...
hele já nevim kdo to udělal, ale někdo jo. simandl mě na to upozornil s tím že to nejspíš byl on. Prej to dělá s toho důvodu, že přesně tohle mu dělal dříve někdo taky takže se mstí na dalších.
Nechtěl sem to vytahovat na světlo ale když vidim, že danny dělá problémy tak co s nim....
odbihame od tematu? jestli si to nepochopil, tak tematem je to, ze tu ukazujes prstem na vinika, aniz bys mel nejake dukazy. rika se tomu "krive obvnineni", tusim.
jak mi vysvětlíš, že se mi to změnilo zrovna v tu dobu kdy jsme se hádaly v threadu s dannym, je to sice nepřímí důkaz ale když ne on, tak to udělal někdo jenom tak? docela prasárna ne?
Tak predne ano, byl jsem to ja. Nekdy kolem 15.10.2007. Nevidim duvod to skryvat, v admin-logu to ostatne jde dohledat.
Ale nikoliv proto, ze bych si hojil nejaka stigmata z mladi, jak o me za zady (zda se) tvrdi Simandl, podobne pomluvy ostatne siri rad. Je opravdu az neuveritelne, jak na dobre podanou blbost naivne kazdy skoci a siri dal.
Duvod je jediny a prosty - vzdy mi vadilo a vadi masivni zneuzivani fora malymi ISP, kteri pro sit CZFree nic nedelaji, dokonce do ni nejsou ani pripojeni a jen se chodi sem vyptavat co a jak... jinymi slovy si toto forum pletou s obecnou poradnou pro sve podnikatelske problemy. Nic jineho za tim neni. Domnivam se, ze by tu meli byt odliseni lide skutecne se zajmem o spojeni v CZFree od toho zbytku. Tak aby kazdy vedel, zda se bavi s clovekem ze sousedniho freenetu, nebo s nekym, kdo mu ve finale jen rusi jeho APcka kvuli svemu vlastnimu zisku.
Pokud zastupujes nejaky freenet a prehlidnul jsem to, muzes me nasmerovat. Staci prozradit IP rozsah pouzivany uvnitr tve site. Podle stranky, kterou sis uvedl ve svem profilu a dalsich informaci, ktere jde dohledat volne na internetu jsem ale usoudil, ze se siti CZFree nic spolecneho nemas. Pokud se pletu, rad se verejne omluvim.
Simandl toto vse vyse uvedene moc dobre vedel, vymenili jsme na toto tema spolu v te dobe nekolik PM a vyjadril jsem se mu tam ve stejnem duchu. Docela by me zajimalo, jakym zpusobem te Simandl upozornil a co vlastne psal, kdyz ty tu pises o nejake mste. Kdybych se skutecne chtel mstit, tak zacnu u lidi, se kteryma jsem mel skutecne nejake zavazne spory - coz jsou lide z rad byvalych administratoru - a to vcetne osoby, ktera te upozornila.
A je zajimave, ze vec cca z poloviny rijna lonskeho roku se vytahuje na svetlo bozi az na konci unora roku letosniho. O napravu si mohl pozadat jiz tehdy - jak me osobne, tak i kohokoliv z ostatnich administratoru - mezi ktere v te dobe patril i Simandl (a rada dalsich osob). Moznost zmenit toto ma kterykoliv z administratoru. Ale dle vseho si tak neucinil. Je jen otazkou proc se chovas zrovna takto...
Pripada mi to tu jako v politice, kdy se take ceka na vhodny okamzik, aby se mohla zacit vytahovat nejaka spina z minulosti. A obavam se, ze ty ses stal jen nastrcenym bilym konem v politicke hre nekoho jineho...