vlastním asus wl500b, po uploadu nového firmwaru mě nejede wifi....prostě zhasne air ledka a síť nejde najít....našel jsem tady ve fóru stejný problém, ale nikde jsem nenašel řešení tohoto problému...neporadíte mi někdo prosím?
Po delší době vyšel nový Olegův firmware 1.9.2.7-8 30. října t.r..
Přídává podporu pro WL-500W a další novinky a i dost oprav.
Jen mi nevím proč po uploadování firmware pro verzi 1 wl-500b nějak nechce najet wifi, že by stejný problém co má oklement, řečník předemnou ?
Po zapsání do wl500bv1 o jednu verzi starší firmware z dubna t.r. 1.9.2.7-7g, wifi rozhraní pracuje jak má. V tom nejnovějším kernel nerozpozná hardware vůbec, vypadá to, že mu tam chybí zkompilovaná podpora pro tu broadcom bezdrátovku.
Je mozne vymenit u ASUS WL-500b (v1) miniPCI kartu WL-120b za WL-120g a nahrát nový firmware pro ASUS WL-500g jako napr. OpenWRT? Nebo ma nekdo zkusenosti s jinymi kartami miniPCI u WL-500b?
Chtel bych se zeptat na upresnenou. Pokud vlozim do WL-500b miniPCI (a,b,g) kartu podporovanou Open WRT a stahnu si napr. openwrt-brcm47xx-2.6-squashfs.trx, takze by to melo fungovat?
Mam Asus wl500GX a mam na nem ddwrt coz mi prijde daleko lepsi system nez Oleg FW. Do sveho wl500b se mi ddwrt podarilo nahrat, ale nejede mi wifi :( existuje nejaka verze ddwrt na wifi wl500b anebo musim zustat na oleg fw? :( nebo je nutna vymena wifi casti na wl500g compatible? Neslo by pouze donahrat ovladace wifi 500b? Predem diky za radu
Nevite uz nekdo proc nechodi u poslednich verzi 1.9.2.7-8 a 1.9.2.7-9 wlan na Asus WL-500bV1?
Mne osobne nesviti ani ledka AIR. Posledni funkcni je 1.9.2.7-7g.