kabelnet
senior member zastupce cloudu 10.41
|
Myslím že, až tak nezáleží jestli ji udělám před nebo po já myslím že je lepší když se udělá potom. Nebo se mám udělat před ní tak fakt nevím.
krása to se musívypíchnout kde se zde má udělat čárka ......Myslím že, až tak..........
No já bych typl čárka že by to mělo vypadat takto dvojtečka ......Myslím ,že ,až tak.........
Krásné slovo bonboniéra zkus to říct tak dvacekrát za sebou:
bonboniéra
bonboniéra
bonboniéra
bonboniéra
bonboniéra
bonboniéra
bonboniéra
bonboniéra
bonboniéra
bonboniéra
bonboniéra
bonboniéra
bonboniéra
To je ale hnusný slovo co a že , by jsi ted nedal ani ten bonbón z bonboniéry
hele mne je celá Jablonka s těma lidma který tam jsou tak u prdele začalo to zpoplatnováním CZFree a skončí to tím že, jako vlastník bytu si nemůžu dát ani anténu na střechu. dělají zle jen sami sobě dneska budu nasranej já zejtra to zakážou nejakýmu týpkovy z O2 na pozici středního a vyššího managmentu ten to dá ksoudu družstevníci to zaplatěj jako ten soud kterej ten SVJ projede jak horní dolní vCčku fotbale s Ačkema ještě bude muset Jablonka platit protože se družstevníci zeptají jo a proč platíme tech 60 000 za soud jo von Vopršálek dal SVJ k soudu za to že, má kousek kvartýru i na střeše jo a my to projeli. Kurva a proč to vzniklo jo vona ho vyfakovala jablonka aha tak at si to Jablonka zaplatí. A 250 vlastníků což jsou starší dámy slušně řečeno který akorát sou nadržený na to jak někde někoho sjet zjebat a poslat kamsi proti těm pár lidem cca 100 co tu je připojenejch udělá na první schůzi takovej brajghl že, jablonka bude ráda že, bude platit jen nájemný nebojím se že, to tak nedopadne s tímto přístupem stačí mrknout na forum zazvonil zvonec a ........
Hezký večer K.
Víš ono možná by jste se měli zamyslet vy nad sebou když si na sraz pouštíte lidi kteří nemají problém vám do očí říct že, jsi debil a ještě poslat do prdele tak k Jablonce a Proseku fakt už bez komentáře.
PS Koukám ted do jazyka českého kluka přítelkyně co mu je 9 let a nekecám vypadá to že čárka se píše i před aby no hele fakt jo.
Naposledy upravil kabelnet 14.03.2008 v 00:10
|