Toz coz lidi ?? nikdo se neozwe, ci ceho ?? Pocitali jsme treba nakou nedeli / tadle se mozna nestihne - 19.1. /, ale chce to abyste dali wedet, inako se promeri jen par mist a ostatnii si zase slozite reste ..
Příští týden jsem mimo Prahu. Snad bych se stihnul vrátit v sobotu večer. Neděle 26 by byla možná. Zcela jistě jsem tady ten další víkend. Tedy 1-2 února.
V případě, že se budeme přemis?ovat na větší vzdálenosti nabízím své vozidlo pro rychlý přesun.
Jak tak koukam, tak tenhle vikend nic nebude. Zacatkem pristiho tydne opatrim od i4 antenu/y,pigtail a kartu. kdo ma notebook a know-how, muze si to zmerit sam - po dohode mu pujcim pujcene . Ostatni se dohodnete idealne okolo pristiho vikendu a ja to omerim.
Tak mam (zatim) ustne povolenou instalaci anteny na strese. Radeji jsem nespecifikoval o jakou se jedna, ale je jim to sumak. Jen jsem musel slibit ze uhradim veskere mnou zpusobene skody na majetku. Tak az tam polezem padejte zasadne na chodnik - nikdy do svetliku apod.
Zatim se to tyka hlavne roota, ale az budu pripojeny k nemu muzeme smele pokracovat.
Nazdarek lidicky,
moc se omlouvam, ze vas otravuju, ale mel bych na vas prosbu.
Nevite jak se to s pripojenim na "Jap\'s old home" v Manesovce? Rad bych se k tomu clovicku napojil, ale nejak nedari se mi ho kontaktovat. Nevedeli byste kde ho urcite sezenu.
Poslal jsem mu mail i zpravu na Icq, ale zatim nic.
Moc dik.