Tak byl u me Pavel Hobaus na měření signálu v charkovské na bod tone a konstatuji že mi vadí jeden barák sem moc nízko , zkoušel sem jí otáčet všemi směry a nic takže jediná moje šance bud ten barák se připojí taky nebo musím zkusit ty kteří budou budovat poblíž moskevské atd. vydím na hranatý kostel a od parku u školy v kodaňské vydím níže na moskevskou až na bohdalec takže jedině tam se mužu napojit. Thx za proměření Pavle i BazMyslíku leč musím ještě hold čekat na vybudování AP níže. zkusím se ještě podívat jestly neuvydím večer blykačku na tvé anténě ale nevím jestly jí tam máte. :( :( :(
Po prohlídce střechy když vydím ten bílí hranatý kostel ve vršovicích u moskevské tak si myslím , že bych vyděl dobře na body Kubaštík, Apple,Nijel@vrsovice a možná i na V-T, JZ ale jisté by byli ty první tři takže musím nadále sledovat situaci .
Hm, tak dopoledne jsem bohuzel nemohl, takze k promereni u me nedoslo ale jak tak ctu Kozankovu zpravu, tak je mi jasny ze u me signal nebude taky, neb jsem jeste niz v dolicku. Ty vrsovice stojej za prd ...
Noza