nezapominas na druhy fakt, ktery byl recen, ze jednani neni verejne?
ber to tak, ze CZF maji porad jen jako konicek, a defakto jim ubira na jejich soukromem casu, ktery by jinak mohli venovat rodine, zabave, pratelum....
ja v czf politiku fakt nedelam, sam v komunite jsem v ciste ztrate, tak jako vetsina. tzn, delam co me bavi, delam to jako konicka, a vim o cem to je. takze me tu laskave nepoucuj. nic neposkytuju, zadne poplatky nevybiram, a tak dale
ty jsi vazne natvrdlo. praveze dobry pocit z toho mam, a na penize rozhodne nemyslim, kdo me zna tak to vi vic nez dobre. to ale ze do neceho sypu prachy, se jinak nez ztrata nazvat neda. delam to pro sebe stejne jako pro ostatni, ty tvy poznamky jsou vazne zcestne.
precti si laskave, co jsem psal znova, mozna ze Ti unikl vyznam mych slov.
Tak financni prijem z prace pro CZF doopravdy nemam, a ani to nedelam za timto ucelem. Tenhle Tvuj popis se hodi spis smerem k proseckemu cloudu, tzn. severovychod, a hlavne ke komercne smerovanemu reseni na Jablonecke. Se mnou to vazne nic spolecneho nema.
Jestli je to investice ci ztrata, zalezi spis na chapani tech slov. Nicmene se priklanim ke Tvemu oznaceni "investice," i kdyz by se mi tam vic hodilo slovo ci slovni spojeni jine....ktere by to lepe vystihlo.