lazna
Senior Member
User is Mapper |
Jiny myslenkovy proud |
Příspěvek č. 33 |
Aha.... no ehm... tak ja po precteni prispevku asi uz nemam co dodat.
Ideologie ktere vedou pera (klavesnice) prispevatelu jsou mi tak cizi ze ani nedokazu konkretne reagovat, resp. nemam na to silu..
Tak jenom strucne:
ad Shake: Opravdu si myslis, ze jsi clovek povolany k rozhodovani o tom, co Hollywoodu "muze ublizit" a co ne? Urcovat distributorum cenu nosicu??? Definovat jestli MS "strada"... Kdo jsi, ze takove soudy vyslovujes, panbuh???
Co kdyz ja si reknu ze Vasi siti neublizi, kdyz se k Vam nacerno pripojim a sosnu par mega dat. Ano, asi neublizi, ale jde o princip, chapes to????? Takove konani je proste spatne, protoze delas s cizim "majetkem" neco, co si majitel toho "majetku" nepreje. A kdyz to tak casem udela nejaka vyrazna cast lidi, tak Vas to zacne citelne poskozovat.... A zacnete se branit, zvysovat zabezpeceni a pod... Tedy principialne totez, co delaji majitele prav....
ad belgarat:
Nemas pravdu, trh existuje. (budu se drzet filmu, kdyz uz jsem s tim zacal) Na svete jsou tisice filmovych spolecnosti, od garazovych az po hollywood. V dnesni dobe, kdy neni problem cokoliv odkudkoliv obednat na webu, zaplatit a za par dni to mas doma a za vyrazne nizsi ceny nez hol. produkce. Jenze 99% z toho lidi nezajima, chteji "to nejlepsi" (to neni vyjadreni meho vkusu!!!!, muzete si tam dosadit treba: nejvypravnejsi, nejefektnejsi, atd...) a to lidem poskytuje prave tech par studii v hollywoodu. Lide tedy nekradou filmy proto, aby meli "alespon neco", lide kradou, protoze chteji zdarma (nebo za par supu) to nejlepsi. Tak to je! (u filmu to jeste muzes zkusit castecne omluvit jazykovou barierou, ale u muziky je to nemlich to samy a tam zadna neexistuje)
ad Vilda: Zivy koncert nebo div. predstaveni taky nemuzete reklamovat, proste konzumace "umeni" neni konzumace housek. Uz jen proto, ze na housku muze byt nejaky recept, nebo norma, ale umeni se ridi necim tak neuchopitelnym jako je vkus jednotlivce. Kdo tohle nechape, toho je mi lito.....
ad Cipis: registrovany agent StB Nohavica muze rikat co chce, dulezite jsou ciny. Kdyby s nastavenym systemem nesouhlasil, nevydaval by desku pres gigant Sony-BMG. On moc dobre vi, ze to co rika na koncertech nema zadnou pravni vahu....
L.