Cus,
tak po debate s Jarkem, jsme dosli k zaveru, ze na Havrankove neni takto vysoky storar realny. Konstrukce strechy je asi drevena, kdyz po ni jdu, tak se houpe, takze by na moje tezka konstrukce nedelala strese dobre. Udelame spoj na barak pod Jelinkovu ci nekam do okna v Slancovy.
Iceman
Aloha z Karpathosu,uz i na tento bohem zapomenuty ostrov dorazilo wifi ))).
Souhlas s Petrem, jak uz jsem zminil drive, dokud mi nekdo nevysvetli smysl novych spoju neotevru ani poklop na pudu.
Jinak v routeru misto uz nemam(5xPCI a v nich 5x atheros),ve switchi je pro Alixe mista dost,dva granaty se na stozar snad taky jeste vejdou...
Zdravím, nevíte, jak je s připojením v Chabrech, kolem Ústecké? Nejbližsí potencionální AP vidím u Vozovny Kobylisy, ale obávám se, že už budu mimo...
Dik
Ahoj,
na czforu uz jsem registrovany delsi dobu, ale teprve nedavno jsem vyuzil sluzeb a jsem pripojeny pres ladvi.net
Nechci se jen vezt, ale chtel bych i prispivat k prospechu site, tak sem hnedka napisu, cim jsem vybaven.
Umim trochu programovat. Nejvic casu jsem stravil v Perlu, takze veskere skriptovaci veci vcetne webovych stranek, PHP, konfigurace Linuxu. Rad bych si sahnul na nejakou sitarinu. Prace se sroubovakem nebo vrtackou se nebojim, ale nedrzim to v ruce kazdy den .
Jinak neco o sobe, rad surfuji po internetu, sbiram informace pro studijni nebo pracovni ucely (programovani, technologie, apod). Jsem celkem spolecensky zalozen, takze pokud bude nejaka parba, tak se pridam, pripadne jsem ochoten se pri trose premlouvani ucastnit i nejakeho sportovniho vyziti.
Jak jsem rikal bearovi, tak pote, co jsem odesel z matfyzu, jsem pomalu prestavat resit veci kolem pocitacu, protoze jsem byl najednou obklopen spoustou lidi, kteri nebyly zasazeny vlnou IT a pocitacu, jako ja. Postupne jsem si odvykal, az vlivem osudu jsem narazil zpatky na tuto skupinu lidi, pro kterou je toto tema dennim chlebem. Takze doufam, ze si budeme rozumet a hned co se tu rozkoukam a zjistim, jak co funguje, budu schopen zodpovidat dotazy a pomahat ostatnim, tak jak by se to melo spravne delat.
Ahoj, blizi se nam cervencovy sraz tak bych se rad informoval kdo dorazite. Napadlo me koupit malou becku a udelat to s burtama nekde v okoli. Dejte vedet.