Mam na AP mikrotik RB133, pripojenych nekolik klientu (133c) a dalsiho mikrotika 433, cca 2x za den se prave 433 odpoji na par sekund a zas pripoji. v logu AP to pise
xx:xx..@wlan1: reassociating
xx:xx..@wlan1: disconnected, ok
napise to nekolikrat a u klienta 433 to napise v logu
xx:xx..@wlan1: lost connection, no beacons recivied
xx:xx..@waln1: established connection on 5180, SSID xxx
firmware je 3.10 na vsech zarizeni, 433 ma dve karty, wlan1 pseudobridge a wlan ap bridge. Nevi nekdo proc to dela? na u 133c klientu to nedela. APcko 133 ma tak ydve karty, jedna na 5G (wlan1) a 2.4(wlan2). Na jinym AP kde mam 133 a je tam jako klient 133c a jeden 411 to jede v pohode taky. region je nastavenej vsude na CZ. Signal je taky OK. Nevi nekdo cim by to mohlo byt?
me AP Unimatrix je klientem Microtiku v Radonicich, a stejna situace se stava denne tak 5x. Pritom signal je na hodnotak -60db, sum na -95db. Hlaseni u me v logu jsou prakticky totozna s tim, co pises Ty. opravdu si myslim ze je to nejaka vlastnost mikrotika
Pokud to někoho potěší, já toho mam plnej LOG, a to mam PC P4, 2GHz / 256MB ram a běží tam Mikrotik 3.3 - L4, žádnej crack, prostě legoš jak má být. Dnesk budu zkoušet obnovit FW na 3.10 tak jsem zvědav co to vyvede.
Jinak v sestavě je XI-626; 3x CM9; 2x R52; PCI to 4x mPCI; 2x Realtec síťovka.
Jo a taky je zvláštní že mi to dělá jen na klientskejch WLANech, pokud je tam 3 a více klientů tak to takto blbne, a čim víc jich je tim víckrát se za stejnou dobu reasocnou.
Jeste jeden poznatek, dela mi to jen kdyz je rychlost bezdratoveho spoje <30kbps, kdyz jsem prez ten spoj pripojenej do mikrotika, popr. koukam na film tak to prestane vypadavat, ale jen ho opustim tak to zas zacne. (Vse testovano na stole!!!)
Tam, kde mam tento problem v realu, lidi zadny vypadky nezaznamenavaji. Podle grafu wlan1 a srovnani LOGu to vypadava jen kdyz je link v klidu (a to i v realu).
To já mam uplně stejné samej log hlašek od odpjovaní ale neřeším to dělá mi to jak RB 133 i RB433 atak i pc se 2 PCI kartama kdo chce mužu poskitnou demo stačí jsem jen napsat kdo by to chtěl vydět