to sem rad ze tu je nekdo z letnan. jsem kousek od tesca a taky se chci takovi veci zucastnit a mit pevy pripojeni to by bylo uplne supr. No snad to vyjde a neco tu bude.
no to je dobre ze tu nekdo je ja bydlim v malkovskeho na strane k tesku tesko mam tak 600-800m a do pripojeni bychurcite sel. je tu jeste jeden clovek taky kousek od teska taky by se chtel pripojit tak se muzem dohodnout a sehnat jeste nejaky lidi. tak se vozvi namejl warpdave@seznam.cz nebo jen hod odpovet sem ja se sem azas zejtra kouknu tak zatim zdar Warpdave (David)
My jsme zatim dva, jeden vratimovska a druhej rymarovska, nad spojenim bazirujeme uz delsi cas, ale zatim nejsou prachy precijenom zas tak levny to zatim neni kdyz by se naslo dost lidi tak bych do toho sel kamos urcite taky ten nema problem s money a uvazovali jsme i o servru atd...
OK tak jo ja bydlim v malkovskyho kousek vod frycovickyskoli bliz k tesku mam ho na dohed a je tu moznost pripojeni pres ten vysilac v dablicich na kopci ten je na primou vyditelnost. mozna to bude stacit. jinak mate nejakej plan jak na to ????
Tak o tom pripojnym bodu v dablicich nevim ? Asi jsem spatne hledal. Jinak plan zatim neni, chtelo by se to nekdy srazit a podiskutovat o tom a zvazit moznosti. Ma to jeden hacek kolega ted odjizdi v patek na dovolenou asi tak na ctrnact dni. Jinak by to mozna chtelo jeste chvilku pockat jestli se nenajde vice lidi.
Ja tu nebudu od patku celej mesic takze pockame na vic lidi a nad mojim prispevkem se nekdo vozval a mozna mam par dalsich lidi, ale jsou dost rozhazeny ale urcite lidi je tu dost jen o tomhle nevedi. Takze se sem kouknu asi zejtra a pak mozna z nejaky kavarny jestli tam nejaka bude. Snad az se vratim tak tu uz snad bude vic lidi. Nekdy za mesic po dovolenejch zajdem na pivko a pokecame vo pripojeni urcite neco vymyslime tak zatim
ok sem pro 1 tejden v zari to dame nekde dohromady a vymyslime pripojeni a sehnal sem moznej pripojovej bod z proseka odkud je ze trechy videt na skoro celi letnany a cisst nahodou je to v bataku kde bydli mojebabicka takze bych to tam od tamtud moch presmerovat na letnany jestli me pustej na strechu. To se uvidi v zari. tak zatim zdar David
Takze mame tu pomalu zari a zatim jen ctyri lidi, presto by to chtelo neco zacit delat, tomas rozchozuje 10mbit optiku tak uvidime. Asilus muzes semi ozvat na mail (chipmen@email.cz). Petr