Tak jsem se teda posral az za usima a jeste to rozmazal po stene. Kdyz na to cele koukam, opravdu to vypada jak posrane sdruzeni.
Ale ja to pochopil, prachy jsou potreba, vzdyt kazdej nejak musime ty hypoteky splacet. Jenze posrany sdruzeni mi zatim nic nevydelalo, takze jsem zahorkly a zavidim ti. Ale jednou, jednou si z toho udelame fákt velkej kseft a uz nebudeme posrany, budeme konecne vydelavat a pak zase budeme kamaradi, protoze budeme na jedny lodi.
takze ti jde o loosera a jelin,duch nema ap?
Ja silne pochybuju,ze nekdo z klientu pripojujicich se na loosera budou chtit pouzivat IGW Wifina, kdyz cesta k teto brane je delsi a pomerne nespolehliva....
byl bych pro to aby se nove prichozim klientum (myslim neregistrovanym) objevila stranka s informacemi o vsech ISP dostupnych v oblasti 10.32,to ze by Wifina byla treba na prvnim miste by mi nevadilo.Tohle jsme chteli zavest uz davno,ale nikdo tenkrat poradne nevedel jak to udelat a nakonec to klasicky vyhnilo....
jeste bych mel podotknout,ze AP looser zadne nove klienty uz nebere a brat nebude,je plno....takze ti zbyva Jelin,predpokladam,ze na routery Jablonky si toto reseni aplikovat nechtel,pac jak si psal v predchozich postech(ktere ctu dost peclive) tak po nevydlazdenych cestach nejezdis?!?
Ja tomu asi furt moc nerozumim nebo spis nechapu jakej to pro tebe bude mit prinos,imho uplne mizivej.Uz prestanu na toto tema tapetovat a budu rad kdyz mi to vysvetlis na srazu. Howgh