Koukam, ze to fakt neni sranda. Tohle jsem nasel v licenci na googlu:
Soubor fotografických snímků, které lze zobrazit pomocí aplikace Mapy Google, je vám poskytován nevýhradní a nepřenositelnou licencí pouze pro vaše použití. Soubor snímků nesmíte používat v žádném komerčním nebo podnikovém prostředí, ani pro žádné komerční nebo podnikové účely, vaše nebo jakýchkoli třetích stran.
Používáním aplikace Mapy Google nezískáváte žádná, ale společnost Google a/nebo jeho poskytovatelé licencí (existují-li) si vyhrazují všechna vlastnická práva k souboru snímků. Soubor snímků je chráněn vlastnickými právy a nesmí být kopírován, ani je-li změněn, ani slučován s jinými daty nebo softwarem.
Dal jsem si tu praci a stahnul jsem si FF3.1 alpha 2
Javascript tam neni rychlejsi, ale rychlejs se nacitaj stranky. Zadnej zasadni prelom. JS je podle me krok spravnym smerem (ackoliv jde na strane klienta vypnout ).
Jinak Java aplet neni dobra volba - uz jenom kvuli tomu, ze se musi instalovat cosi, bez ceho to nepojede. To samy Flash, SilverLight atd.
styblo: Jsem zvedavej na tvuj GIS. Klidne pomuzu a rad se priucim novym vecem.
Jj, potvrzuji. Dostal jsem se az na polovinu s "AP only" a Seamonkey to ustala.
Jenom jeden doterny dotaz - vazne by se to nezrychlilo, kdyby byly linky v PNG layeru? Protoze node a podklad mam takrka hned, ale linky se potom pomerne dlouhou dobu dokresluji a resp. se ceka pouze na ne. Nevim, jak moc by to bylo slozite. Kazdopadne fci v PHP+GD bych na to zbastlil strelhbite(mam ji ve weathermap :p), ale s implementaci je to horsi.