Konečně po řadě pokusů něco kvalitního, přeji hodně úspěchů a doufám že se věc bude dále rozvíjet. Google vždy bude s volně dostupnými podklady nejdále, takže tahle volba je asi ta jediná správná. Děkuji !
Je to dobry napad stavet na necem alespon z casti otevrenem. Jen chci poznamenat, ze lama jako ja (16MB grafika, 1,1 GHz PIII, 700+ MB RAM) si s tim moc nepohraje. Sekaj se mi veskere mapy na internetu. Napsal jsem si svoji knihovnu do JS, kde se snazim s timhle problemem poprat - zatim uspesne. Tim chci jenom rict, ze BFU s Win 98 se na mapu proste nedostane...
Zase proc delat neco jednoduchyho, kdyz budeme vsichni mit za par let 12jadrovy procaky a 8 GB RAMky
Tak už je to tady: Google nahrál nové podklady, přesně stejné jako mají mapy.cz (i stíny stromů mají stejný tvar), ale připadají mi kvalitnější, ty od Seznamu jsou jakoby přepočítané na menší rozlišení.
Pozoruju nasledujici...kdyz se koukam na nejakej node, z nej vede linka na jinej co je mimo momentalne zobrazenou mapu, tak se link vykresli. Jakmile po lince posunuju mapou, a vychozi bod zmizi, tak se linka ztrati. Ukaze se, az se ukaze i koncovy bod....je to neznamy bug nebo znamy blbe resitelny problem? Pac jako ficura to je podle me celkem hloupy.