Ahoj, myslim ze jsme je brali prave ze soft-tronicu. Ale mame spis 8000S (2xGBIC), ty byly kolem 4kkc. Kdyz jsme potrebovali 4xGBIC, dali jsme 2kousky do stacku, porad to vyslo celkem levneji.
chcel by som Vas velmi pekne poprosit, aku mate skusenost s priepustnostou, ja som skusal 2 verzie FW a stale bieda
ked dam 2pc cez 100mbit switch a kopirujem data , tak vytazenie siete 70-80% (co je normal vo win), ked tie iste pc dam do AT-GS950/48 (iba tie 2 su pripojene) tak to skace a strasne kolise 15-25% neviem co s tym. skusal som to na 3 ks..
Nic nieje konfigurovane, vsetko je default od vyroby, este ziadne vlany.. nevedeli by ste prosim poradit?
dakujem za reakciu
po dnesku uz neviem kde je sever, lebo po upgrade toho isteho firmware to zacalo normalne slapat.. ale ziadna verzia sa nezmenila.. len som to znova flashol cerstvo stiahnutym FW.. nechapem. ale halvne ze to fachci. meral som to len default nastrojom vo win, vies odporucit nieco lepsie free?
ja viem ze pri gigabite uz dost zalezi aj od sietoviek v pc aj od hdd pokial sa to kopiruje atd..