Myslis, ze tvoje AP a antena by zvladla i signal do Tyrsovy - Je to ta ulici za Delvitou a ja sem v tom panelaku hned za ni - jsem na 6. patre a pristup na strechu neni problem - mozna to nebude ani zapotreby -- prima viditelnost je dobra a kdyby sem dal pak vsesmerovku na vezak, tak muzu signal sirit i dal.
Takze je to dohodnute pujde to ,ale je nutne zaplatit AP to stoji 6k my dame dohromady tak 3k zbytek je na ostatnich tady takze se snazme a mame AP i na Rozdelov antena pro uzivatele stoji do 2k
Kazdy user ma pridelen cely C prostor. AP Rozdelov ma pro sektorovou antenu 192.168.4.1, pro smer F.Sramka 192.168.5.1 (zatim neni v provozu). Spojeni s MilanemK jsem uz zmeril a domluvil instalaci.
nekdo z vas si to bude muset zmenit )
hihi
my zatim pouzivame 10.0.0.0/255.0.0.0
ale asi to predelame na 10.102.x.x jak navrh czfree
zamlouvam si 10.102.1.x
du hledat nejaky schopny router, uz mam stroj, ps, budu mit nejaky HW za babku, dneska sem delal seznam srotu co mam in work
Kurna ja uz snad sem na mape posilal sem obrazek a mezi obrazkama jsem
Jinak dohoda uz je uzavrena ale trochu se to zde puli a soukromnici takze jeden clovek ze site si to bere jen pro sebe takze uvidime jak to dopadne. Ten to ma mit v sobotu a tim padem o jednoho mene a tim vetsi naklady pro mne a tim padem na to kaslu asi Jeste se uvidi ja mam pevnou v praci a doma sem minimalne a ostatni o to nemaji zajem na hry jo inet nepotrebujou maj ucty do 200.- takze kromne tohoto jednoho asi nic
Ps Jinak cela situace byla recena na zacatku tematu ALe to nic ja jsem stejnej