aldrtik
Newbie
|
RB133 odesel i s CM11 |
Příspěvek č. 1 |
Po temer roce pouzivani se v rijnu najednou RB odmlcel jako kdyz odsekne kabel.
Kdyz jsem ho dostal z krabice, palil jako topne teleso.
Oboji mi pripadalo upecene.
Na reklamaci mi po vyzkouseni rekli, ze CM11 odesla ale RB s vyjmutou minipci zije - 2x pipa - skutecne - po pripojeni ke kompu reagoval bezchybne a nepalil. Pri zasunuti CM11 zelena kontrolka prestala svitit a RB nepipal (CM11 palila).
Prohledli RB, jestli nema vyhorene kapacity na privodu od prepeti z napajeni a konstatovali vse v poradku.
Po case prisla nova vyreklamovana CM11. Zapojil jsem a vse OK. Avsak jen asi 10 minut a
vse se opakovalo.
Na reklamaci jsem oboji ponechal a po case prisla odpoved, ze CM11 je vyreklamovana, ale
RB ze pry:
"RB133 - zařízení bylo používáno ve vlhkém prostředí, na základní desce nalezena koroze. Reklamaci nelze uznat.
Toto je vyjádření od výrobce."
Pripada mi to jako chovani prodejce pri reklamaci vadneho mobilniho telefonu - koroze, je nam lito, zaruka se nevztahuje.
Jenze kdyz poprve videli RB, zadnou korozi prodejce nevidel a CM11 byla vyreklamovana, prestoze byla ve stejne hermeticke krabici, vylozene pytliky se silikagelem.
Evidentne odesel menic na RB pro minipci a Mikrotik to nechce uznat a chova se prasacky k zakaznikovi.
Jake mate zkusenosti s "korozi" RB pri reklamaci?
Kolik minipci karet RB133 vydrzi najednou napajet?
ad
|