Najde se někde někdo kdo by dokázal vyřešit bezdrátové připojení k internetu v horské lokalitě Desná v Jizerských horách ?
Ne O2 adsl nebo cdma
Už jsem obeslal spoustu firem, ale v podstatě nejsou ani schopni odepsat na email.
Pokud o někom víte prosím dejte vědět už jsem z O2 našlupky moje současná rychlost připojení se pohybuje v rozmezí 9kb - 45kb a o downloadu snad ani mluvit nebudu 0,5-6.5 kbyte
a za cenu 830/měs je to super sport!
ADSL jsem měl a platil za 2M připojení jenže šlo nejvíc 700 kb kvůli starýmu vedení a to jen do první bouřky než mi o kabelu O2 všechno vyhořelo včetně compu a málem chytil i barák tak jsem to zrušil. Šel jsem do cdma a v pohodě rychlost něco přes 1M a down 260 kb jenže se to začalo zpomalovat a zpomalovat až na výše uvedené hodnoty které jsou podle techniků z O2 v dané lokalitě v pohodě a vůbec je nezajímá ža půl roku to makalo super a vím že v širokým dalekým okolí mám cdma jen já.
Tak to je pak horší. A nemáš nějakýho kamaráda nebo známýho, který by taky chtěl Internet a viděl by na na jejich AP a zároveň k Tobě? Že by jsi u něj udělal opakovač a mohli by jste tak tu linku sdílet. Já jsem to taky tímhle způsobem jeden čas provozoval.
No ten špičák mám za kopcem ale budu to muset vyzkoumat protože cdma se mi připojuje na BTS v Albrechticích tak že to asi bude taky špičák. Vezmu noťase a půjdu po okolí zkoumat nějakej signál a když najdu tak tam normálně postavím stožár a nechám naněj dát anténu a kabel do země a hotovo jinak už to nevidím.
Asi Ti nic jinýho nezbyde, mám pocit, že Sferia má AP někde na Mariánský na horní stanici vleku, tak možná zkus chytit to, ale nevím, kde přesně v Desné jsi.
Tak utekly skoro 2 roky a já myslel, že se něco změní ale ouvej ono nic. Měření na bezdrát bylo dnes opět neůspěšné a když jsem volal kvůli ADSL tak mi na telefonice oznámili, že i když tady kdysi bylo ADSL tak už bohužel není.