Ahoj, jsem v teto branzi novy. Ne, ze bych nebyl technicky neseznamen s touto technologii, ale potreboval bych se domluvit, mozna i poradit o rozšireni site i do vyse uvedene obce kilometr a pul od Rican. Nechtel bych pouze prijimat radiove spojeni, ale rad bych ho poskytl i dalsim lidem na tomto miste, s kterymi jsem uz predbezne dohodnut. Kdyz se nekdo bude obtezovat a zareaguje na muj thread, tak budu jenom rad. (V mape mam nazev bodu adam.kratky) Diky s pozdravem Adam
Jinak Adame koukal jsem na mapu a node takto označený jsem v Kuří nenašel. Tedy ani tohoto jména celkem rád bych ti pomohl ale, není na čem stavet .
Zdravím Karel
19.09.2006 v 18:11
Red
19.09.2006 21:24
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
edoras)
Z kuri proste neni videt nikam ! byl sem tam na nekolika baracich a proste tam videt neni byl sem u konkretne u adama kratkeho a proste neni videt nic kolem dokola sou kopce porostly stromama
Jo, díky za snahu, ale vypadá to marne.. Pokud bych ovsem nechtel vykacet les..:-) Jinak se snad chysta alespon adslko, takze idealni to neni,ale alespon neco....Diky Adam
Jde o to jestli máš známý v tech domech kdekoliv nahoře na kraji Kuří. TJ smer říčany nebo smer na Kolovraty. A ochotný nechat si tam postavit menší konstrukční dílo tj stožár. tak by se dalo o něčem přemejšlet. zdravím Karel
Po dlouhé době se ozivam a co je nejduůležitější, přináším dobré zprávy tedy alespon pro mne a halvně Kuří...... Kuří bude za nedlouho pokryto ze 2-3 přístupových bodů, našel se jediný dům, který je schopen přijímat signál a rozesílat z Opatova..... A komu za to vděčíme - jedné odnoši czfree ...svobodna-praha.net......
Adame Krátký,
až budete připojený pořádnou rychlostí, rád si ten signál nechám přeposlat. CDMA je pomalejší a pomalejší a satelit je příliš drahej.
Bohužel žijeme v největší díře v okolí Prahy a nevypadá to, že by osadní výbor chtěl něco změnit.
Zdraví
Aleš Marek
Penzion V Roklích