Mozna bud jednodussi sehnat tu gravitacni cocku. U nas na baraku bych to k sousedum na strechu dat nemohl, nasi sousedi jsou k cemukoliv podobnemu velice podezrivavi. Tahal jsem po pude jedno UTPcko, ktery v tom prachu nenbylo vubec videt a tech reci, co jsem si vyslechl.
vymejslite kraviny.celej problem je v pouzitejch antenach.ASD-17 ma super jednu vlastnost a to ze se na ni pekne drzi snih,pokud toto nastane signal jde okamzite do kopru (zkusenosti z minule zimy).Staci vylezt nahoru a sundat snih/osekat led.
paraboly jsou vetsinou svisle nee? proto se to na nich nedrzi (ikdyz taky uz jsem videl na horach pekne namrzle radomy).Prijde mi ze ASD17 ma dostatecne hladkej povrch,jenom je proste vodorovne.Mozna nejaka plastova striska????
snih je bohuzel jine skupenstvi vody,takze se i jinak chova,napr. tak uplne nestejka...nebo spis jak kdy...))))
Čau, když už se bavíte o "granátu" ASD17 tak se podívejte na Flicka (10.33.0.24) na fotky ze střechy.
Nechal jsem si udělat úpravu týhle antény a funguje výborně na flickovi i na vysočině. Na vysočině mám několik upravenejch a několik neupravenejch
a ty upravený drží výborně. Je to jenom nasazená druhá vodovodní trubka na kompletní anténě a utěsněná silikonem
O vánocích se potkám s kamarádem co mi to předělává a vyzpovídám ho na detaily. Ale co vím tak je to nějaká (asi standartní průměr) vodovodní trubka a vystředěná dvěma "kolečkama" z vytočenýma na soustruhu z nějakýho plastu o tlouštce min. 5mm. A naražený je to na sebe, aténa pod tím je pořád bez úprav. Ten silikon je tam dodanej až nakonec jen pro sychr