Nejde mi přidat bod. Můžu mu po kliknutí na Nový bod změnit pozici tím růžovým hejblátkem, ale nemám napravo možnosti pro vyplnění jména atd., tlačítko uložit nic neudělá...
FF 3.0.5, Win XP
Naimportoval jsem ze staré databáze počty lidí a počítačů (i když si nejsem jist jestli se to ještě používá). Funguje i editace, ale je tam ještě jedna chybka, schválně jestli ji najdete :o)
Pracuji na importu rychlostí spojů, jako obvykle to není tak snadné jak to vypadá: Hodnoty v databázi byly někde v bit/s, někde v kbit/s a někde v Mbit/s. A navíc někde používají násobky 1000 a někde násobky 1024. Správně je to druhé, hodnoty přenosové rychlosti jsou odvozené od modulační rychlosti, která používá násobky tisíce (125 milionů symbolů za vteřinu u fast/gigabit Ethernet, 250 tisíc symbolů za vteřinu u 802.11a/g).
Ale jakousi heuristikou jsem z toho snad dostal smysluplná data.
Mozna bych mel jednu trapnou pripominku, nevim zda se to tu jiz resilo. ale slo by udelat kdyz uz se ta mapa dela a nevim jak by to bylo slozite, v pripadne ze danny bod nezacne byt cca do roka aktivni - pokud jiz to neni zakonetovano v mape - se vymaze.
Snazil jsme se kolikrat jiz kontaktovat zajemce v okoli a pak jsme se dozvedel ze uz nema zajem aze ten bod tam daval pred x mesici.