Zdravim, mam tady dost veci co jiz nevyuzijeme, 2ks Cisco WS-C3548-XL-EN, 4ks switchu SWITCHLINE 24A (24x 100Mb Tx, ma to i nejaky management), Cisco PIX 501, nejake 100 Mb FX switche (3Com a Signamax), hromadu starych AP od Orinoca a Lucentu (wavepoint 500 a 1000) i s kartama, hromadu AP od Proximu Harmony 7550 OpenAir Access Point + Harmony 7560 AP Controller, kdyby mel nekdo o neco zajem tak mi poslete PM.
Zdravim, nabizim jeste 2 telefony od Cisca, jeden 7960 a druhy 7940, bez zdroju, fci (1600 za kus) . Dale mam tady jeste ty 2 sw od cisca, cenu snizuji na 4200,- za kus (doklad mozny + 19%).
Měl bych zájem o jeden 24 port switch - koukal jsem na e-bay je jedna nabídka za cca 200kč, samosebou dám víc, napiš mi představu klidně i na PM, jinak jsem z Plzně, takže asi poštou...
jde mi o ten SWITCHLINE 24A
Zdravím, máš tam nějaké ty APčka...jsem začátečník s WiFi. Hodil by se nějakej z nich na sdílení int. připojení(AP přímo k modemu+z AP do hlavního PC) do sousedního bytu? Jinak propustnost nemusí být nijak vysoká, jde jenom o takový erární připojení na ICQ, mail apod. Potřebuju něco levnýho (ideálně pod 350 korun bez dopravy) PCMCIA Orinoco tu už jednu mám(wavepoint je na PCMCIAky že?)