wow. hlasovani o hlasovani uz jsme meli, ale hlasovat pro jistotu 2x o tom samem sme tu jeste nemneli. Tohle uz se prece jednou resilo kdyz to hlasovani vyhlasil dany pres hlasovaci klikadlo. Cim se bude tohle hlasovani lissit? simandl se lip vyspal a uzna ho? Fakt nechapu rozdil.
To ze ma rada mandat povazuji za 10.27. zrejme od zacatku.
Ahoj,
s volbou rady souhlasilo, podle mých součtů, 25 zástupců (jeden z toho mě nechce a Tydyt prý nemá psát, že zastupuje i 10.129). Podle mě to stačí, protože jde o nadpoloviční většinu registrovaných cloudů. Chtěl bych všem poděkovat.
Práce je tu jako na kostele.
Rada má mailing list a tohle fórum. Já osobně bych jako první nechal prohlasovat definici referenda, především to, kdo ho může vyhlásit, o čem, jak často a kolik musí být hlasů (neboli podmínky platnosti). Diskutoval bych vše veřejně aby se dala šance zapracovat a prohlasovat všechny názory.
A měli bysme dohodnout a prohlasovat jednací řád rady a hlasování.
Měli bysme dohodnout i postup pro případ, kdy radní nebude pracovat vůbec. Ale přeju si, aby nás tohle tentokrát minulo.
Musíme dohodnout a vyhlásit volby do pracovní skupiny pro fórum a dohodnout a prohlasovat její interní pravidla.
Rada by měla probrat seznam registrovaných cloudů a zeptat se neaktivních zástupců jestli chtějí být v seznamu.