lidi nahrával jsem do tohodle krámu (WPE54AG) jeden z těch nějnovějších firmwarů 2.14 outdoor cze sk a po rebootku už ho nevidim... nevidí ho ani ten uconfig, enbo jak se to jmenuje... zkoušel jsem i restart do továru dioda bliká jako že se to prostě vyresetovává ale stejně to nejede... poradí někdo co s tim?? :-)
Skusit recovery FW? už je to cca rok co jsem tak jeden cpx opravoval / něco podobnýho se nám taky stalo..../ Teď už na síti CPX nemáme ani jeden.. takže to neskusím v praxi ale skus hledat výraz "firmware recovery"
už mi zase žije, normálně se mi to rozjelo asi po 3 resetu do defaultu, pak jsem to nechal tak 15 min zapojené, pak jsem to vypojil a a zapojil z elektriky a už to žije.. :-)Lidi fungujete dneska ještě někdo na tědlech kompexech ? nebo už je to jenom samej mikrotik a UBNT ???
já jsem jich pár (kvůli úspoře, protože ted na tom nejsem finančně nejlíp) koupil od Dade_Marfiho a docela bych z toho postavil bod, možná dva.. :-) ale jde mi o to abych si neudělal ostudu, nechci žádnej nestabilní sráč, a hlavně nebudu mít moc možnost to fyzicky restartovat ( bude to dost daleko a jenom cesta k tomu a zpět se mi dost prodraží...)
má to teda vůbec ještě cenu na tomhle "dost proklínanym HW" něco stavět nemo z toho mam jenom vypájet kartičky a strčit si je do mikrotiku?
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education
no a co to udělat tak, jelikož compex bude hned vedle elektriky, normálně šmiknout origo kabel na zdroji a přepájet to hnedka kousíček za zdroj ??nebo ten zdorj sám o sobě je špatnej ? jestli jo, tak objednávam z netu stabilizátor a udělam takovej jednoduchej bastl... pořádnej 12V zdroj mam, kterej sem koupil tady z fora fakt kvalitu, 12V 3,5A, takže na tom bych moh uživit compexů mraky....
případně mě napadla prasárna, nezkoušel někdo pouštět do compexe 5V ? to by ho asi odpílilo co ?? a ten kondík co píšeš, ten jako mam dát za vstup na napájení nebo co ? a v jakym případě má ten kondík smysl ? s originál, nebo s předělanym ??
Edit: Jo ještě jsem tak zapoměl, co použití tohodle compexe v režimu routing client ?? neboli naroutovat na AP přivedení netu a pak to bridgovanym APčkem posílat lidem???