kabelnet
senior member zastupce cloudu 10.41
|
Tak co se týká PWNet a CZFree bylo tady již pár debat o tom co a jak stačí prohledat toto forum. Neberte to, že chci urazit, ale pokud jste prohledal Googlem tak jste mohl i toto forum a dobral by jste se více méně toho co se zde píše. Já jsem měl za to, že jste se JMNet - Alex domluvili a jste vedle sebe ok.
Tak jsem zvedavej co je možný pravý důvod této debaty. Ta původní taky vznikla z dvou postového uživatele, promiňte sledujete dění na CZFree s dvěma posty, zvláštní.
Tyto debaty se vedou celkem dost dlouho na to, aby znalí věci věděli, o co jde. Že to začlo tím, když si s pwnetu přišli pro rozsahy a poslali je z jmnetu do.... , když začal pwnet používat reklamau začal i jmnet, také, že pwnet si sežene místo postaví AP a ejhle za týden dva je AP JMNetu vedle. To je dost dobře ověřitelný z mapy CZFree.net.
Co se týká používání reklamy používá ji i JMNet navíc i s kartama který asi nejsou moc košer protože mne s nima rušíte pomalu i v Kyjích a okolí. To, že to došlo tak daleko, že JMNet chodí a přetahuje PWNetu APčkař je už dost smutný takže bych tu radši byl ticho a nerejpal. Takže stále je to o jednom nemáte si co vyčítat.
Tím, že jste se na začátku nedomluvili a JMNet poslal PWNet do prčic tak bohužel ted sklízíte sousední síť a s tím se holt budete muset smířit.
Nevšiml jsem si když JMNet přebere AP PWNetu, že by tu někdo dělal posty, narážky atd. ovšem když si postaví AP někdo někde kde to chtěl asi JMNet tak je problém.
Pokud Vím já jedná se o regulerní O.S. které funguje stejně jako JMNet.
PWNet má routy a to ode mne včetně rozsahu když jste jim ho nedali vy dal jsem jim ho já a to už tu píšu asi po stý.
Osobně Alexi pokud někoho pošlete do pr.... tak se pak nediv, že s Váma nechce nic mít. Vy jste chtěli začít spolupracovat v momentu kdy jste zjistili, že Vám PWNet přerostl přes hlavu.
Napadá mne proč se třeba nenavážíte do Doda ten Vám na Jižáku taky operuje a pokud vím používá CZFree rozsahy. K.
PS Lázno už jedeš na 10.41.x.x nebo 192.168..x.x v Kyjích? nebudeme to radši rozebírat, taky to děláš jak to jde nejlíp.
Naposledy upravil kabelnet 04.05.2009 v 13:23
|