Nemáte někdo zdání o připojení Mníšku pod Brdy nebo řitce????? Celkem je zatim tato oblast mrtvá. Nevím ani o nejbližším bodě nejspíš to bude asi Zbraslav , ale to je poměrně ještě daleko.
Na Mníšku by měla Casablanca provozovat mikrovl. připojení směrem na Rymáň, asi do 14 dnů / tj polovina listopadu/, tato zpráva je od kolegy z Rymáně.
K Řitce je nejblíž Kosoř, ale není na ni vidět, leda zkusit jestli je signál v Černolicích/ Kosoř asi 10km/. Já bych potřeboval signál v Nové Vsi pod Pleší.
Tak v Nove Vsi take touzim po signalu. Můžu ještě tak 3-4 lidi z oblasti Včelník. Problém je že lajnu nemám a asi se k ní jentak nedostanu. Jsem normální zaměstnanec, nemůžu dávat do nákladů atd.
Ja bych zase Novou Ves chtel pokryt :-) Linku mame zatim na Dobrisi a o cem docela brzo uvazujeme je ji dotahnout na Mokrovraty a z nich by nemel byt problem radiove spojit s Novou Vsi ... Mozna zatim jen vysnene plany, ale jdeme do toho !!!
Tak to mě začíná nějako moc zajimat ... Co vsechno vidis? Mame moznost mit pristupovy bod na vezaku v meste ("ctrnactipatrak"). Zkusim zjistit jak to tam vypada a co vidim ja odtud.
To bych mohl i videt. Ja jsem na kopci nad Novou Vsi. Jestli uvidis treba kopec Ples (je tam sanatorium) tak je vyhrano. Ja budu asi až vecer a vidim jenom svetla z Dobrise. Zkusim to taky prozkoumat.
Co jsem dneska koukal, tak na Vcelnik vidim z vezaku az z 14 patra, my muzeme mit antenu jen v desatem :-( Kazdopadne, kdyz jsem tam dneska byl, tak by to bylo idealni misto a zkusim zavest reci se spravcem objektu o umisteni serveru a anteny, uvidime co z toho bude, ale ja se jen tak nevzdam :-))
Hmm O.K. Je to ale zajimavy, jelikoz kdyz vecer koukam tim smerem tak vidim mraky svetel pravdepodobne i nize polozenych objektu. No az budes vedet neco dalsiho, dej vedet abychom zacli nakupovat techniku
bezdratove pripojeni v Mnisku jiz funguje, signal zatim pokryva Mnisek, Kytin, Cisovice a Rymane. Ted zacinam budovat trasu do Lisnice a Ritky a take pres Vcelnik do Nove vsi a dal. Takze pokud mate nekdo zajem se pripojit, staci me kontaktovat.
....nerad rusim, rad bych se zeptal na pripojeni v Mnisku. Mam kamaradku, ktera tam bydli, nema moc moznost pripojeni na net a vlastne ji jde jen o e-mail. Pracuje jako terapeut v jedne neziskove organizaci a podle toho i vydelava. HW ji zapujcim nebo pomuzu zasponzorovat spolu s jejimi rodici, ale hledam pro ni jeste moznost pripojeni, funguje czfree v Mnisku?
Jde fakt jen o e-mail, odhadem, rekneme, vejde se do 50MB prenesenych mesicne.. Diky za pochopeni a predem i za odpoved,