ted jsem koukal na nove karty a maji jiz zrejme nejake nove atherosy : "Nový Atheros AR9220 chipset s XSPAN protokolem" ... nicmene jsou na bezne miniPCI karticce .... zadne pci-e a podobne ... proste stara dobra miniPCI co sedne do kazdeho RB ... takze proc resit sbernice, kdyz nove atherosy jsou k dostani na stavajicich .. ?
- development
- freenet, education
Ja resim konektor kvuli notebokum, sam jsem vymenil broadcom za intel, ale to je jako z blata do trochu mensiho blata. Funguje to lip, ale atheros je atheros.
Jinak na visnovy by jsme to mohli i otestovat v realu. Pokud me duliku presvedcis ze 2204 je lepsi nez CM9, mas u me pivo. Muzem dat 2 a 2 proti sobe a z notesu udelame rusive elementy.
Jsem pro, a pridam dalsi pivo ;-) Pokud uz pivo nebude tak kofolu s rumem ;-) Pokud bude potreba muzu dovezt nejake zarizeni na test
Osobne bych to mozna videl na takovy test, ze budeme delat traffic mezi dvema CM9 a dvema 2204 NAJEDNOU (treba ve 2.4G na kanale 10 a 11 at se to trochu mele), na stejne vzdalenosti a stejne antenky a uvidime kdo vyhraje.
Jo to jsem vazne pro. Krabickama 2204 nedisponuji. CM9 mam v alixech, nebo muzeme pouzit airca8-pro, ty muzu privezt nastaveny. Je otazka jakej bude rozdil mezi CM9 ktera se hlasi jako AR 5212/5413 a v airce jako 2313/5312. Pochybuju ze by v tom byl nejaky zasadni rozdil.
trochu off, ale presto se zeptam a dostanu mozna rychlejsi odpoved nez bych to slozite hledal ... jak velke pasmo zabira to nove 2x Nko ? .. (2*40Mhz ?? ) diky ...
- development
- freenet, education
Jeste jednou jsem si to cely precetl. Vidim teda ze doporucujes novejsi karty s PCIe rozhranim a cipem AR5007. Nebo tu novou AR9220. 5007 neni ke koupi vubec, vyjma nejakych bazaru. Asi si ji koupim do notesu. Ta 9220 je ke koupi v miniPCI variante. Je to realne v linuxu pouzitelny? Ze bych si 2 na test koupil, k tomu tu antenu od jirouse a uvidelo by se?
Nema nekdo zkusenosti s Canopy 5400BH? jakou to ma mit propustnost atd? Mam 2 ks, sparuje se to a protece pres to 5/2Mbity, coz se mi zda nejak malo :-) Dik za info.
to Soooc pohud je to BH10 tak je to OK agregovaná propustnost 7M.. budeš mít downlink data na cca 75% takze to povali 5 na 2
to ALL: MIMO (multiple imput multiple output) používa celé portfolio iOFDM PtP MOTO produktu.. krom jiného ideální na space diverzity.. třeba spoj přes 100Km mořské hladiny atp.. jinačí lahůdky