to Insider - hele chlape ja nechci byt hnusny ... ale zkus pouzit trosku sebekritiky .... nekdy to neskodi a clovek, kdyz se dobre zamysli .. nekdy to i pomuze.
- development
- freenet, education
to Insider, musím se Dade_ a dalších zastat. Chápu tvoje nadšení pro věc. Možná si na mě vzpomeneš pře N lety jsme spolu jednali na Čerňáku o možnosti prodeje tvé hračky do ČRa.. to bylo vše v plenkách. (ještě že to nedopadlo take it cool)) Nic méně pravda je ta že levná hračka v rukách ňoumojidních čípaků (co nejmíň peňez a hlavně že MĚ to jede ) je fakt v reálu kanibalizmus pásma. 10,5 má svoji historii a vcelku geniální a funkční logiku... Spoje mimo rastr jsou poprava.. a dej .45 do ruky dítětí .. (sorry .45 nemá zrovna levné včelky ) Jsme tuším 3tí největší prodejce ALC v ČR a striktně nedáváme spoje bez rekognoskace to raději kašlem na business.. efekt je ten že jsme "vycvičili" řadu zákazníku k efektivnímu přemíšlení o pásmu. Je nám jich řada vděčná. Pokud se ale objeví nějaké samodomo zvěrstvo vždy je to pru..er a bohužel ta tvoje dobře myšlená hračka k tomuhle patří.. Chápů že každý rodič chrání svoje dítě v maximálně možné míře.. i my jsme udělali pro vnitřní potřenu cca 50ks 10,5 syntezou starých Miracle "parohu" a Konwesojidních součástek "par" funkčních ks 10,5 ale nohama na zemi jsme pochopili že je to "mutant" a pro evoluci nevhodný ks tudíž jsme jej odstavili.. Myslím si že tvoje "dítě" je taky tak trošku MUTANT.. sice má tři funkční nožičky navíc ale nějak se nehodí do fotbalového teamu.. NEchci se tě jakkoliv dotknout ale sebekritika je fakt zdravá věc BTW: ale jako důkaz technologických možností fakt dobrý
když to je ta schiza.. co takhle fixní rastr.. ?? no jenže to tahle krásno věc ztrácí koule.. chapu :( bohužel ale je to pro dobro většiny.. nebo aspoň instalace zákazníkům jen od tebe (100% záruky rozumu)
ještě BTW: nikdo neříká že problém je jen u tebe.. je to na straně zákazníka.. a ty si pak jen umeješ ruce.. Je to tak OK..? Ale je to jak dát někomu do ruky granát a hrej si.. a na to očko nesahej = 100% záruky že dojde k prostorovém rozprostření..
REJJA
rejja@email.cz
602743934
nenechávejte mi soukromé vzkazy, pište maily. Příspěvky vyjadřují moje soukromé názory, nikoliv názory společností, které mně zaměstnávají.
Díky za pochopení, pokud jste tohho schopní.
Naštěstí jsou firmy, které nechápou 10 GHz jako ISM pásmo a VO jako doporučení.
Do té doby, než se objevil spoj SVM a KPE, byl život krásnější.
Jeden pracuje na kmitočtu podle počasí s neurčitou šíří pásma, druhý pracuje pokaždé v jiné polarizaci s těžko definovatelným kanálem protistrany... Tedy bez měření...
A navíc se ze strany dodavatele dozvídám, že rekognoskaci do "ISM" pásma dělá pouze slaboduchý uživatel spoje... co nejde naladit kam se zachce. Sorry, zlatý "Mirek", pokud buduješ site. Ještě že je dost provozovatelů, kteří si to uvědomují a kanálové páry, s případně s malým posunem v půlpásmu dodržují. Znají totiž kmitočtové plánování profesionálních spojů... To jim přeci nemůžeš vytýkat. A označovat je takovými psychitrickými pojmy... No nevím jak se jim to bude líbit... Jen tak dál, líbí se mi to.
nenechávejte mi soukromé vzkazy, pište maily. Příspěvky vyjadřují moje soukromé názory, nikoliv názory společností, které mně zaměstnávají.
Díky za pochopení, pokud jste tohho schopní.
01.06.2009 v 09:16
Raven-il
01.06.2009 09:44
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
danny)