xchaos
Samozvany gubernator
Team Member: MOD |
No, i po oshapování stále ty tunely generují větší traffic, než jakýkoliv jiný individuální uživatel. A upgrade brány je už vyjednaný, od 1.února. O tom je právě ta nezaručenost CZF - pokud je volno, není důvod to omezovat, ale když platící klienti začnou sosat, tak prostě mají přednost - až do doby než se vyjedná upgrade s majitelem vlákna a provozovatelem uplinku. Což se už dávno udělalo.
Mít nasvícené vlastní gigabitové vlákno by bylo hezké, ale nepředbíhejme budoucím událostem.
Nepochybuju, že v Břevnově je spousta lidí, kteří by radši, kdyby o tom mohli rozhodovat oni, a oshapovat by pro změnu mě - místo abych já shapoval je. Jenže problém je v tom, že 1) já si první troufnul do toho jít a tak bránu provozu já, žádná jiná nevznikla 2) víc mě baví tlachat na netu, než sosat filmy, takže mě nikdy nedělo problém definovat FUPy, které jsem sám za sebe vlastně nikdy neměl problém překročit. 3) nakonec stejně každý měsíc ze své výplaty na chod sítě přispívám 10x víc, než ty sosáci (byť platící) - takže radši držej hubu a krok, aby ty prachy náhodou někdo nechtěl po nich.
Asi kdybych sám sosal 100 a více GB měsíčně jako někteří uživatelé naší sítě, tak bych nikdy nezískal takovou autoritu, abych si mohl dovolit rozhodovat, co v síti problémy dělá, a co ne, že ano...