nechce se mi na to zakladat nove vlakno, nicmene nekdy v prosinci jsem resil se zastupcem Jinonic (tusim Longer) propoj 10.11 a 10.13.
Hlasim ze na nasi strane (node Jim) je vse pripraveno, antena je na strese a je zhruba nasmerovana smerem na node Siner, takze se mi prosim nekdo z 10.13 kdo to mate na starost ozvete, at to muzeme nahodit ;-)
Zdravím, nejdříve bych se zkusil dohodnout s Roumenem na testu optické viditelnosti - nejsem si jist, že náš letitý spoj nezarostla vegetace, protože i na 2,4 GHz je skoro nepoužitelný. Přesto bych to rád zkusil, než začneme nasazovat hardware. Node siner taky nevidím moc perspektivně, ale proč si někdy večer nebliknout? Tady na kopci kromě veřejného osvětlení moc světelných zdrojů není a 200W reflektor by měl být dobře vidět (odzkoušeno na Radlice). Mototechna vypadá po optickém zaměření pořád dobře. U mě je vše připraveno, ale Macros nemá čas? Pořád se mi tu válí jeho pěkná souprava, jistě by byla skvělá na trochu kratší spoj. Být to moje zařízení, těžko bych snášel, aby leželo ladem a jenom tiše morálně a fysicky chátralo