Prosim pomozte mi identifikovat antenu na MMDS jestli je vhodna na Wi-Fi.Mam nabidku koupit typ Kalifornia na byvale Brnenske Hady,udajne je v poradku.Ale nevim nic o tom typu Kalifornie(zisk pro pasmo MMDS,jak ji uzpusobit na Wi-Fi a tak),tak jestli nekdo vite co je to zac a jak to ma stim konvertorem,hodte mi pleas info.Dik.
No ono popravde je to za 500,tak trosku vaham.Co jsem se dival je asi typ "vrtak" a "sito" .Tohle co mi nabízí je síto s tim ozařovačem, cena je snad taky ucházející.chci to použít na spojení s přímou viditelností kde protikus bude obyčejná plechovka cca 1-1.2km daleko,tak to snad poběží,sice předpokládám přímou viditelnost,ale kabely H1000 budou cca 10 metrů na každé straně.Snad to tolik nevadí.
Ja myslim ze to je v pohode.
Bude mit zisk tak kolem 17dB ve WifI. a 10M KABLIKU je OK.
Upravit ji taky neni problem.
cena 500,- je normnalni trzni
Poyor na zaruseni ! Jestli ale nejsi v Prazskym a jinym centru tak pohoda. - do 1 km s primou viditelnosti.
U.
- prohledej thready, je tu dost odkazu na info o tom.
No vic jsi to zprasit nemohl, to je fakt. Udelej to sakra tak jak ti to rikam. Proste vem RG-58, napajej to stineni na kostru, zivi konec na to co vede z dipolu. Vyrvi ten F konektor! vyvrtej na misto kde vedl dratek z F konektoru diru 5.5mm a provlec tama ten RG-58! na jeho konec dej N konektor! A je to. Odzkousej to na nejakym spoji, anebo si pust nejakyho stumblera... A udelej to tak jak ti to rikam. Asi udelam fotoserial jak to predelat na svych strankach. budu jeste informovat.
Typ vrták se dá taky nějak upravit,ale přesněji víc nevím,jen mi o tom povídal jeden člověk na srazu Wi-Fi.Nemělo by to být moc těžké,ale víc si moc nepamatuji.