Neslo by to dopoledne udelat spis v hospode? V ty casti vpravo pod televizi? Co si pamatuju tak dopoledne tam jsou spis jen stamgasti. Ale to by to asi melo byt krapet driv aby jsme se nekryli s dobou obeda kdy muze byt plno.
Tak to se opravdu tesim, uz se tesim az si u tebe nejaky objednam. Kolega mi to sice pred par mesici (tesne po invexu nebo amperu nebo kde jsi to byl) zatrhnul se slovy "ne, tatinek ti dneska novou hracku nekoupi", ale ja si to nejak prosadim. Cena zhruba 30 000Kc za maly model stale plati?
Takze tata i kolega provezou pojitka v sobotu okolo 15h, odjedou asi v 18-19h. Ja prijedu dopoledne a zustavam do pondeli.
UPSku s rozbockou tata priveze, takze zapnout to pujde.
Se mnou muzete pocitat na co nejdyl to pujde. Na ty pojitka se hodne tesim. Mel bych zajem, ale kolegove budou asi pro schvaleni chtit kladne reference neb zavadeci cenu.
casy nejsou dogmaticke, ale meli bychom je alespon zhruba dodrzovat, vzhledem k privazeni a odvazeni pojitek a pohybu lidi, kteri prijedou jen na prezentace.
L.
BTW: zatim shanime projekcni platno, kdybyste nekdo mel moznost ho privezt, dejte sem vedet.