Mam nejvyssi barak v Jirnech a bez problemu vidim vsechny uvedene obce (+ Horousany, Horousanky, Nove Jirny, Nehvizdy). Jsem ochoten zridit pripojny bod, ale vubec netusim co pro to muzu udelat a zda nekoho v teto lokalite jeste najdu. Dejte mi vedet, at muzeme zacit neco delat. Privitam kazdou radu. Diky
Ahoj, ja sem z Klanovic a dneska sem narazil na stranky tohohle projektu. Dost se mi to libi. Jak znam jeste svyho kamarada taky odsud, tak tomu se to bude libit taky az mu o tom reknu. Takze sme zatim odsud dva... Jeste se ale rozkoukavam, takze uvidim, jestli do toho budu ty prachy ochoten investovat. Kazdopadne, kdyby ses opravdu rozhodl delat AP na tvym baraku, tak urcite napis, mozna bys mi dal impuls se do toho opravdu vrhnout. Ted bych totiz asi na CZFree nedosah... No jeste budu shromazdovat informace, takze zatim. Croog
V ujezde nad lesy na sdl.Rohoznik je 100Mb LAN s asi patnacti lidma co by se chteli tay pripojit ??
maj dobrej vyhled.
Jinak ja vidim do Jiren a Na Jarov myslim .
no to je super zkusim udelat nejaky foto, ale dost pochybuju ze bude prima viditelnost na Rohoznik, je to tu placaty. Mate nejaky wifi karty abychom to mohli vyzkouset?
Pro vsechny prakticke ucely ohledne Ujezda budu k disposici asi v pulce zari, v te dobe uz snad nebude problem s ovladacema pro ty nove wifi karty, takze pak se na to muzeme mrknout.
Ja bydlim v oblasti oznacene na mapy.seznam.cz jako 'Za Humny' (blizko Novych Jiren).
Bohuzel, barak je nizkej, vsude okolo nejaky stromy.
Na jirny asi vubec nevidim, ale proverim to.
Ahoj, mam dum na zapadni strane Klanovic - smer Horni pocernice, ze strechy docela dobra viditelnost na Pocernice a Sestajovice. Nejsem si jistej ze vidim az na Jirny. Podivam se a udelam fotky.
Velmi rad bych se pripojil.
Jsem na rovince mezi Klánovice-Šestajovice ale jak to vypada tak vidim jen okolní domy a stromy. Rád bych se připojil ale musel bych od někoho dalšího neb muj dum je myslím z hlediska viditelnosti nepoužitelný. Ozvěte se kdo jste blízko a nebo máte radu?
Jak tak na to koukam, tak tahle diskuse se ukoncila brzo... Pustili jste se jiz do neceho??? Nebo jste usnuli na vavrinech???
Mel bych o tohle obrovsky zajem, ale vzdy se to ukonci neuspechem. Coz me velice mrzi.
Jsem z Klanovic... Priblizne v centru. Asi 200m od posty a mam pomerne vysoky barak. Rek bych ze mozna nejvyssi v oblasti... Jeste jsem nevylez az za komin, ale mozna uvidim celou horni polovinu Klanovic... Ta cast k nadrazi je mi skryta diky bytovkam a detskymu domovu... a pak jsou tu nejaky ty stromy... ;o(
Jestli vas tahle zprava probudi k zivotu a dostanete znova zajem o zbudovani site v Klanovicich a prilehlych oblastech (Jirny, Sestajovice), Horni Pocernice a Ujezd nad Lesy si jedou vlastni cestou a k nim se da pripojit pozdeji... hlavne aby se to uz hybalo i u nas!!!
Co vy na to???
Zdravim,
rad bych se take pripojil, ale moc toho z domova nevidim
Pouze cast Horousanek. Mohu zkusit kontaktovat souseda a z jeho baraku to bude mozna lepsi.
Cau lidi.
sem ze Sestajovic (vychodni cast, skoro u lesa), ale vidim dobre jedine na Jirny. Po prazdninach jsem ochoten podnikat testy a snad budou i prachy, takze uvidime. Spis by me ale zatim zajimaly konkretni moznosti a ceny. Tak nahodte...