Co se tyka financi za prve je nedostupna webova stranka takze bych pozadal o zaslani meho vyuctovani od zalozeni OS na e-mail uvedeny v prihlasce. Protoze pokud si pamatuji castka byla vyrazne nizsi.
Mimo jine by mne zajimalo kam zmizela databaze se stavem uctu clenu?? K.
Naposledy upravil kabelnet 19.08.2009 v 13:51
19.08.2009 v 13:46
kratz
Nejvetsi IRC lama
http://www.kabelnet.cz/ je nejaky neexistujici komercni hnus?
Konecne ruzumna odpoved. Ale na to nestacim sam. Pokud tu bude rozumna podpora tak do toho muzem jit.
Zaplaceni prispevku za naklady a udrzbu nikomu neberu, pokud dolozi kolik ho to stalo. Ale pochybuju ze se na tohle tema se mnou nektery subjekty budou ochotny bavit.
Připojení do CZFree umožńujeme a nezpoplatňujeme. jediné co se platí je aktivační poplatek. Dokonce tu v síti máme variantu kdy zákazník si přál nasměrování Inetu do jiné sítě - cloudu a má to umožněno. Za tranzit neplatí. Pokud by jich bylo sto tak asi bych už se domlouval každopádně zatím to nechceme.
Dokonce teď tu vznike dobrý paradox na Proseku Jablonka zpoplatnila již dříve i přístup na bázi CZFree. To se třeba nelíbí mne. My jsme jako zla a oskliva komerce tedy postavili pro jednoho zájemce o CZFree AP na 2,4 GHz kde bude sám jen pro připojení CZFree. Tak a teď suďte to by Jablonka měla asi skončit? Tomuto člověku nebudeme ani účtovat aktivační poplatek jelikož ho již jednou vybrala Jablonka. Je na nich jestli ho dají nám nebo si ho ponechají. To myslím bylo kdysi také v ustanoveních o CZFree. Jinak by mne to bylo trapný říkat si o něco někomu, aby platil dvakrát.
Dalsi Vec kouknete se na Ricansko. Jedine proc jsou CZFree je, že Edoras udělal mezicloudy a mají rozsah z CZFree. Kudy kam peerují ani netuším a z mapy to moc není patrné.
Stačí jít jen vedle do Měcholup členové OSky přeprodávají konekt naší konkurenci které CZFree zajímá jako loňskej sníh. Zakáže někdo OS HMNet být CZFree ne proč je to OSka a my jsme zlá konkurence. Člen OS Vám to ještě zdůvodní takže, má dotyčný člen přidělený rozsah IP adres včetně konektivity a může si dělat co chce. A to aby toho nebylo málo jak se mám cítit ne protože mne podporují konkurenci za zády, ale sere mne to, že jsem tohle OS zakládal. To už rovnou můžu jít spáchat harakiri. Ovšem tu radost Vám neudělám ani trochu. Každej to prostě děláme jak umíme. K.