2sima, 2kuba.konas: jak jste vyresili problem s prihlasenim od connected?
Ja jsem zjistil, ze databaze clenu v connected jakoby byla ustriuzena datem registrace clenu 30.10.2002 (nebo tak neco), tim padem muj node registrovany nekdy minuly tyden (leden 2003) tam neexistuje.
Tak jako bacha kamo, link ode me k Dodovi beha naprosto skvele (300kBps) takze ten otaznik tam neni na miste .
Jinak svuj router me asi nema rad pac me obcas nepochopitelne fakuje (treba nemuzu nikam pingnout prestoze je vsechno nastaveny dobre atd...).
Tu velikanskou plecharnu od vladi sem uz upravil a aby se dala zacvakat na trubku na strese, ale bude to chtit veeeelkou silu (ne ze bych byl trasoritka, ale tohle bylo drsny i na me).
Ahoj
pokud nekdo nemuzete sehnat N/male na RG58 pájecí (nemaji ho ani v i4 ani u Rasla), dnes jsem ho koupil v GM Elektronic na Florenci. Maji jich jeste 20. U Rasla pry az tak za mesic.
2 Johanka Yenik Orgj
se zkuste domluvit a vyzkousejte konecne propojeni mezi body
Johanka <> Orgj
konfiguraci AP a klientu jsem popsal na mem webu takze to zvladnete
dal se dnes bude pracovat na nodu Yenik a pres vikend by se mohlo povest spojeni
Yenik - Payqook
Dalsi co by slo zkusit je spoj Yenik - Johanka
u Yenika neni zatim router a tak Johanka bude muset nastavit svou stranu jako AP
No a spoj Yenik Orgj je taky lakadlo
2 Kozel - uz jsem mluvil s Dodem o tom ze by se u tebe natrvalo rozjelo AP otocene tak aby Orgj mohl taky zkouset spojeni. Moc se to Dodovi nelibilo protoze by chtel abys dal jel jako klient na nej (ma sice tri karty ale dve z nich jako klienta (na Tomacata a Casablancu) a kdyz u sebe rozjedes AP tak by musel dat i tu treti kartu jako klienta). Budem se s nima muset dohodnout ted na srazu Kobylis ve stredu aby si to mezi sebou vyresili a na nodu Kozel mohlo jet AP, protoze nod Kozel bez AP je, podle me, plytvani nasimi moznostmi.
Ahoj lidi,
2 Kozel & Orgj
ted ve stredu bude sraz lidi z Kobylis. Ja tam pujdu. Mohli byste prijit protoze se urcite budou probirat veci kolem nodu djDodo s kterym sousedite
2 Krata a ostatni kdo vidi na rmana Vydrzte do nedele to bude v kupe.
Uz by to chodilo i dneska ale rmana jeste ceka prestavba a tak je to zatim nastaveny tak ze jede jako klient na masku
2 Rman ted me taky zvali na sraz v Aerovce Je to ted ve stredu od 16:00 takze teoreticky to muzu stihnout a pak jit na sraz kobylis. Ale asi se tam nedostanu. Jeste uvidim.
Navrhuji otestovat možnosti spojení yenik-orgj a yenik-johanka pomocí MMDS nebo biquad nebo čehokoliv, co máš, z devátého patra Jablonecká 414 (node yenik) (je to uprostřed Símova paneláku).
Nemám tě sice nejspíš napřímo, ale viděl bych to celkem nadějně. Potřebuji ale pomoc s rozchozením XI626 a DWL-520 pod Linuxem.(mám tam Mandrake 8.1, ale můžeme tam dát cokoliv jiného).