Nerad ruším v tento okamžik, kdy se zdá, že jsou problémy se signálem, ale pečlivě jsem si přečetl všech 35 stránek a zajímal bych se o připojení zde na Bohdalci, přípojný bod Richard-BOHDALEC.
Vlastně bydlím cca 100m od lokality, kde bydlí Nightmare. Mám pocit, že na TONE můžu mít přímou viditelnost. Myslíte, že je tu šance na signál? Nightmare, zkoušel's něco?
Na konho se mám s měřením obrátit? Asi na toho samého, kdo pomohl nebohému Kozánkovi že :-)
Pokud se budete zase někdy scházet U Čarodějky, tak bych se rád zůčastnil, nebo? tu restauraci vede moje nevlastní teta. Chutnalo vám :-) ?
Chtěl bych poděkovat Honzovi Sedlákovi z bodi i4 , který u mne dnes provedl měčření na jeho bod a stejně jako na bod tone není signál z duvodu nepřímé vyditelnosti
Jak říkal Robin či Martin (už sem zapoměl) jak se bude budovat bor někde u nádraží u vršoviského tak tam je moje šance a spása stejně ted hned nemám 10 000 a vybudování takže když to bude tento rok to si myslím bude . Rozvíjí se to postupně nejde všechno hned tak všem moc děkuji za pomoc a nadále budu sledovat vaše názory a příspěvky thx all