takze result je, zes dopadl jako ja...loudnes a to jen do RAMky sekundarni fw...je to tak? sere me to :( porad pri bootu mi to zasira dmesg :( ty drivery jsou vubec na muj vkus moc ukecany...nevim, proc do dmesg pisou, ze nasly APcko a podobne...tohle preci patri do syslogu... :(
hihi neuc me delat patche...v zivote jsem jich za tech 6 let co s unixy delam vyrobil vic, nez si vubec umis predstavit ja zkratka nerad takovouhle praci navic :0
skvele! mohl bys jeste tam uploadnout ovladace pro tu kartu? nemam je ve woknech a ten soft mi tu moji kartu nenalezne - pouzivam ji vylucne v linuxu - funguje to flashovani ve W2000?
I am the Linux/UNIX user only!!! It is because of Linux/UNIX is like teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!!!
Všem doporučuju uvedený upgrade. Z verze 1.0.7 a 1.3.6 mi to přidalo cca +2dBm signálu a -1dBm šumu - vysledný SNR je o +3dBm a je to poznat hlvně ve večerních hodinách kdy všichny si ohřívají večeři v pásmu ISM a spojení (u mě) bývalo mizerný - teď jedu až na vyjímky 11Mbps. A trvá to i s instalaci té utilitky < 1 min.
mas tam spatnou verzi fw. Nekolik lidi tuhle chybu uz reportovalo - pomuze flashnout do ROM tu 1.1.0 a 1.4.9 a potom loudovat 1.5.6 - jine reseni se nenaslo