Caues konecne mi zase jede NET tak sem se rozhod neco sem taky napsat - at to za mne stale nevyrizuje Xanosz .
tak ted k tomu AP - vcera jsme sehnali dalsiho cloveka ktery bydli v jednom z tech 4 baraku (doufam, ze je jsem jasny ktery mam na mysli) - bydli v 11 patre coz je super, ted jeste ale zjistit ve krerym panelaku zije a co je tam za druzstvo - no a kdyby to bylo podobne jak u kmece tak je to v haji - jedine by to chtelo nejak dostat sem (ke me) ten signal od Tomcata (uvazoval bych o RONJE pres kmece {pokud by souhlasil}).
podrobnejsi fotky ze strechy zatim najsou - spravce si odjel na chatu :(((
Takze mam vysledky schvalovania na nasom druzstve. Ale bohuzial su to zle spravy. Predstavenstvo sa rozhodlo moju ziadost zamietnut.
Takze uz je to oficialne, ze na Bolonskej 303 Mecholupsky AP nebude:-(
Co sa tyka retranslacky u mna pre Ronju, bol by to asi problem. Nemam to totiz kde umiesnit:-( Nemam balkon. Keby bol balkon, tak nie je problem ale takto:-(
Chtel bych svolat nejakej sraz - takze navrhujte data - misto bych vydel na restauraci u "Domu" - Milanska (barak kde je posta a flojdi atd.) - tam si povime co a jak a za kolik (nemislim tim prachy me do kapsi - noo i kdyz proc ne ) ), takze piste a dohodnem se na datu - tuhle stredu muzete rovnou vynechat - nejsem tu ja a ani Xanosz
nazdaarek lidicky,
taky jsem z mechochlup a to z bolonsky 307 (3. panelak od radnice). krom toho mam kamose jak ve 4. tak i v 2., takze rad dorazim na sraz (pokud tady budu) a pokecam co a jak. taky znam lidi v ravennsky co by se urcite pripojili, takze snad by to mohlo byt zase o oneco vetsi podpore... dejte vedet nejakej termin srazu, jen tento vikend a pristi patek nemohu...