Ahoj.
Na adrese Americka 489/1, Praha 2 v budove cislo 3 v nejhornejsim patre s vyhledem na Nuselsky most a na Vrsovickou a Perutskou ulici bych chtel se pripojit wireless rychlosti min. 2048/512. Jake mam moznosti? Predem dekuji za radu, Joseph.
Dobrý den, ahoj...velice se omlouvám všem za způsobené potíže které jsem svojí nevědomostí a laborováním v síťi způsobil-nebyl to žádný záměr! Případně jsem připraven omluvit se každému zvlášť a to i osobně.
Zároveň bych rád požádal o pomoc při připojení-zprovoznění mého AP.
Zdravím, využil jsem více času o svátcích a zadal jsem do mapy vizi budoucího bodu na Vinohradech pod názvem "artcom". Nejde ještě o přesné umstění antén, dalo by se myslím jednat i o umístění na střechy dalších sousedních domů v Římské, avšak jednání s majiteli střech zatím neproběhlo, chci se nejdřív informovat zde. Mám za to, že by mělo jít se přpojit prostřednictvím bodu "howard" k CzF, přičemž nemáme problém s tím, abychom nainstalovali další zařízení a spojení směrovali dál. Jsme v místě, kde máme upc 100/10, takže prvoplánově nám o připojení k internetu nejde, spíše bychom hledali prostřednictvím CzF záložní spojení, případně je možné nabídnout naši konektivitu, možná i prostor na linuxových fileserverech. Jde nám spíš o to, že nárazově pracujeme s videem a jinými 3D projekty (renderovací farma se 20ti čtyřjádry dell) s velkým objemem dat, které bychom potřebovali rozumně sdílet s jinými místy. Rád bych tedy věděl zda náš úmysl není "něco proti něčemu" a zda někomu nekřížíme plány. Rootovi, vlastníkovi howardu, jsem již mail poslal.
ahoj, je možnost se připojit v belgický? budu tu jen tak dva měsíce tři měsíce, takže bych nerada investovala do nějakýho zařízení (mám je noťas). jo, ještě jsem jen ženská, tak prosím o vysvětlení polopaticky díky
cus, tez jsme nový na tylovym namestí, taky bych mel zajem o propojení i sdílení, ale taky jsem moc nepochopil jak to tu funguje, vytvoril jsem na mapě bod olymp(druhá střecha od spoda na mapě, ten bod bod co jsem vytvořil označuje hotel clarion )