dneska jsem se dozvěděl, že můj router nedokáže víc jak 26mbit z WANu do LANu a WLANu.
Chtěl bych se tu zeptat, jaký router je dobrý od firmy Cisco Linksys. Strop cca. 3000kč. Nemám extra požadavky, ale chci, aby to prostě fungovalo bezporblémově, žádný restarty, zpomalení apod. nejlépe wifi B/G s podoporou lanu (alespon 4x RJ 45).
ne na WLANu ale LANu, vím, že Mikrotik je ok, ale radši bych chtěl kompletní řešení, co bys mi doporučil ? hlavně aby se to nepřehřívalo a nerestartovalo, prostě spolehlivý chod
hotový řešení tj. koupit prostě krabičku, která nebude vyžadovat údržbu. Jde o to, že za cvhilku vypadnu od rodičů, ten router tam zůstane a pro ně jednou bud pak problém si nastavit připstup, změnit něco apod. + někde to pc musí ležet, hučet a mít vyšši spotřebu
osobně jsem se o Routerboardy nezajímal, takže o tom moc nevím a osobně zase linux guru nejsem, nastavil bych to, ale asi by mi to dlouho trvalo
abych s nimi vydržel jako náctiletej nedospělej tak potřebuju mít dobrej internet a dosavadní router se zahřeje a spadne na 5mbit a jinak max 26mbit s tím že mám na WANu 30mbit :(
přesvědčil jsi mě, půjdu do toho, ještě nekoho sehnat, doufám, že je to spolehlivé, ostatně na foru je reklama dobrá