Když se tu mluví o tomto tématu, tak musím napráskat, že se chystáme udělat podobnou věc s 10.40. a s 10.27 - tedy zrušení BGP.
Osobně si myslím, že je to buřt. Současná váha hlasů je zcela mimo realitu (každý cloud má jeden hals bez ohledu na to zda a jak se věnocuje nebo něco dělá pro czf) takže jeslti bude mít jeden hlas jen jedna routovaná oblast tak v pohodě.
Možná by bylo zajímavé dávat hlas za každý unikátní bgp-peer na nativním nepronajatém médiu.
Suma: pokud to je potřeba tak až se začne 10.27. a 10.40 propagovat do bgp společně tak zrušte hlasovací právo staydmu a zástupce zůstanu jen já (případně oznámím někoho jiného kdo mě v tom vystřídá)
Do doby nez to si Simandl uvedomil, ze ztratil pozici Velkeho Guru to slo. Pak zacal hazet kulatymi slovicky jak vystrizenymi z prednasky o asertivite a presvedcovani (a demagogii), a zacal "byt videt", Danny mu zacal davat do zubu - sorry za uprimnost - a obsahove sly vsechny diskuse s temito srazkami do kopru.
Momentalne je mi ze Simandle vcelku na bliti o to vic, ze se cpe do NFX, kde ma sanci zpusobit vaznejsi problemy - totiz s realnym dopadem na fungovani site.
Ahoj,
díky moc za reakce, ale opravdu se to pokoušíte rozflejmovat marně. De facto ty poslední posty jen potvrzují, jak je potřebné nechat zástupce rozhodnout
------------------------------------------
Co dělá člen pracovní skupiny pro fórum?
1. Je to technik s plným přístupem a s plným mandátem spravovat vše co pracovní skupina fórum má na starosti a zodpovídá se mezicloudům.
2. Je to úředník (správce a nositel odpovědnosti), který s ostatními členy pracovní skupiny pro fórum volí a odvolává techniky a/nebo administrátory.
3. Zdržuji se hlasování
------------------------------------------