Dovolim si nesouhlasit; Simandl jedna manipulativne. Neodpovida na dotazy, ignoruje je a postupuje za svym zamerem a ucelem, ktery ovsem nikdo nezna. Kdyz odpovida neodpovida na polozene otazky, a odvadi pozornost jinam. Jako radni neresi stare veci, namisto toho zarazuje novou (svou) agendu.
Cilem je moc, nikoliv komunita nebo dobry projekt - viz 'zachranene' CZF forum v Jablonce: vysledky nema, jakmile bylo dosazeno cile vec vlastnit, projekt zamrzl. Jakmile bylo dosazeno cile ovladnout (pomoci proxy) radu, nadale nevyviji zadnou aktivitu - krome Simandlovych snah o ovladnuti dalsich celku.
Vsechno vyse uvedene muze mit i jina vysvetleni - napriklad, ze je Simandl natolik nezrala - az detska - osobnost, ze neodpovidani na otazky je strachem priznat ze nemaodpovedi. Dite neodpovi, protoze odpovedet nechce; ze to je neslusne neresi. Ze neprispiva k osvetleni problemu ci k nalezeni kompromisu take neresi - nechce. Odvadeni pozornosti muze byt dano nedostatecnou pozornosti venovane otazce. Dite odklada projekty ci hracky, ktere jej momentalne prestanou bavit; ve chvili kdy hracku ziska, uz neni zajimava.
Ale v takovem pripade je miste soucit, ne uznani, a bylo by smutne, kdyby se decko stalo zastupcem komunity cilevedomych dospelych.
Ahoj vespolek,
podívejte já si jsem schopný vše vyargumentovat a pokud máš belgarate dojem, že jsem ti něco nevysvětlil, tak za tebou rád přijedu do kladna a dáme o tom řeč. Věř mi, že umím přijmout i názor druhých. Můj telefon je 777 99 15 69.
Úplně něco jiného je totiž flejmování. Konkrétně po tobě se už dva roky ptám na všech srazech kde bysme se mohli setkat abych tě aspoň viděl a udělal si představu "o koho to vlastně jde". Ty sem totiž belgarate píšeš jen do flejmů a technické věci tu prakticky vůbec neřešíš, narozdíl např. od dannyho.
2 Jakub
můj názor je, že kdybych se neozýval a netrval na základních principech, tak tu už dávno takhle nediskutujeme a fórum je plné jen dannyho přitakávačů a já mám zakázaný přístup.
Je vrcholem naivity si myslet že danny dá někomu, kdo mu může konkurovat a dovede to co on, nějaká práva dobrovolně. Vždy zůstane sám a s nikým se dělit nedokáže. Navíc má aktivně potřebu trestat lidi co se mu nelíbí a začlo to tady na fóru tím, že začal brát práva druhým lidem. Tímto způsobem se dostal i na současnou pozici a tímto způsobem svou pozici udržuje a bude svou pozici udržovat. Lidi kolem něj jsou jen zástěrka, která se rozplyne ihned jak se např. iceman začne ptát proč se nedodržela dohoda.
Ty Jakube dannymu "nevadíš" protože nic nechceš dělat. Je to tvoje volba, ale pochop že v takovém případě děláš jen onu zástěrku dannymu a škodíš lidem co něco dělat chtějí.
To je můj názor který sem píšu a nenutím vás abyste se mnou souhlasili
Měli bysme se vrátit k tématu toho threadu. Poslední znění otázky je už dlouho bez připomínek a je
------------------------------------------
Čím je člen pracovní skupiny pro fórum?
1. Je to technik s plným přístupem a s plným mandátem spravovat vše co pracovní skupina fórum má na starosti a zodpovídá se mezicloudům.
2. Je to úředník (správce a nositel odpovědnosti), který s ostatními členy pracovní skupiny pro fórum volí a odvolává techniky a/nebo administrátory.
3. Zdržuji se hlasování
------------------------------------------