critter
Nic mne nenapada...
Team Member: MOD |
Nazdárek,
nějakej čas jsem nad tím přemejšlel a taky teda přijímám nominaci do rady a hlásim se do ní. Nelíbí se mi aktuální podoba czfree.net fóra a mám pocit úpadku celé komunity, elitu Deu&friends nahradila elita Danny&friends, v čemž nevidím žádnou velkou výhodu, je to takový celý dost podobný. Za Deua a Zajsofta (přestože mě zajsoft vošmelil a okradl, cca 20kkč mi dluží už asi 4 roky) se forum a celá síť rozvíjela možná i víc, problémy byly tak nějak celkem stejný, první skupina a její přístup mi připadal celkově takovej lidštější než to, co je tu dnes. Tak nějak jsem do ní i patřil, aktuální správa czfree.net fóra mě/nás tak nějak ignoruje, nechápu třeba, že nás jako jednu z prvních sítí v czf nejsme v seznamu na node monitoru...
Rád bych, aby to tu trochu ožilo, rád bych zařídil lepší mapu, pokudmožno aktualizaci mapovejch podkladů ve starý mapě a obousměrnou synchronizaci, nejen z novýho do starýho. Nová mapa mi nevyhovuje z důvodu pomalosti (vykreslování linků na drtivé většině počítačů naprosto kriticky), vložení linku nutnost odzoomovat si a najít protější node ručně je taky uplně dementní a to, že s tímhle nikdo nic neudělal cca za rok považuju za dost špatný. Vůbec nahrazení nějakou google mapou původní vlastní mapy a vyhození veškeré práce s ní místo toho aby se rozvíjela původní aplikace mi nepřipadá jako správná volba. Nevím o tom, že by se někdo někoho nějak moc ptal, prostě najednou byla ze dne na den googlemapa.