Zdravím..
Mám problém - tahle mašinka mi naskenuje síť, najde mi přístupový bod poskytovatele (ukáže SSID i MAC), ale když dám přihlásit, tak sice napíše SSID, ale neukáže MAC.. Tudíž se nepřipojí.. Zkoušel jsem to jak s původním FW, tak posledním FW "WispStation5-v3.4.build4390.bin".. Kde dělám chybu?? Poradí mi někdo?
Díky
Vyřešeno.. !!!! Tupci věděli, že je tam jen 2,4GHz pásmo, ale nikdo mi to neřekl.. 5GHz se ukazoval (zřejmě) páteřní spoj.. :-(
No pokud je ten switch max 20V tak je možný, že můžeš použít jakejkoli zdroj do 15V, protože wispy maj napájení max 18V, takže jsi v pohodě. jinak dá se použít i jeden zdroj a po jednom UTPčku přivést napájení pro všechny... samo, že můžeš použít i napájení solo pro kazdej..
Ahoj, mam takovy problem, pripojil jsem se na poskytovatele ve wisp modu, vsechno funguje dobre, ale poskytovatel delal upravy na vysilaci a asi zmenil MAC adresu vysilace, v ten moment mi net prestal jit, chtel bych se zeptat, jestli je to normalni nebo by mel stroj sam rozpoznat, ze na danem SSID doslo ke zmene MAC adresy a tuto opravit a normalne jet dal? Diky moc za odpoved ...
jesi zmenil MAC APcka a tvoje klientska stanice se vaze i na MAC,je nutno MAC zmenit take u tebe...samo se neudela nic novou MAC bys mel videt pro proskenovani tvym klientem...
Jasne to chapu, ale neslo by to udelat tak, aby se pripojeni vazalo jenom na SSID a MAC doplnilo samo .. ? Kdyz jsem dal pripojit k siti (po skenovani), tak se predvyplnila jenom kolonka SSID a kdyz jsem dal ulozit, rvalo to na me, ze musim vyplnit i MAC :( a pak po te zmene to zdechlo ...