ono se to nekouše ale spíš myslí že se tam nemůže dostat při použití vlanů. Tam je problém a nebo je problém i s jinym subnetem než /24. Jinak se mi žádnej nikdy nekousnul.
Jsem rád, že se tady rozběhla bouřlivá diskuze, ale stejně jsem se nedozvěděl, jestli RTL8316C půjde taky rozjet v kombinaci s openRRCP.
Jen tak mimochodem, switch od TP-LINKu tzv. WEB smart máme taky a je to teda nic moc user friendly, radši bych něco Cisco like
Problémy s managementem můžu potvrdit, občas se to kousne, ale většinou to funguje, jen tak mimochodem, o management se tam stará nějaká 8051ka, takže to je fakt dělo
A co se týká zdroje, v 16 port se SFP s giga portem je stejná značka jako v dumb 16 port, jen je o 50 % silnější (3 A vs 4,5 A pro zajímavost), ale důvod silnějšího zdroje bude asi jinde než kvůli kvalitě
To je sice pravda, že máme všichni google, ale rusky fakt neumím
Jestli jsem to pochopil správně, tak budu potřebovat jen tu EEPROM a nějaký ten odpor. Myslel jsem, že to nejdřív zkusím pomocí metody pin-strap, jestli to má vůbec cenu, ale radši to nechám, ten pin totiž někam vede
Za obsah té EEPROM bych byl moc rád.
Ještě tu mám jednu OT otázku... Jak můžu do postu přidat obrázek? Vůbec se mi nedaří uploadovat cokoliv do úložiště, nehodí to žádnou chybu, ale taky se tam nic neobjeví :(
Tak jsem zkusil dát 1k2 pull-up na pin 121 a ani openrrcp, ani konfigurační win utilitka od compexu mně nic nenajde :(
K RTL8316C jsem nenašel datasheet, takže ani nevím, jestli je enRRCP taky na pinu 121 a pokud bych se rozhodnul experimentovat s EEPROM, nevadí, že použiju obsah pro 8316B?