no já ted nevim teda o čem se tu bavíte když to z GME je zdroj a AD55B je zdroj se zálohou. Jinak AD55B můžu jedině doporučit, jám jich několik nasazených a prostě o nich nevim.
Je to na dve seriove spojene 12V aku. Vytupni napeti zdroje aby korektně nabíjel je cca 27,6V.
RB jde vpohode pripojit, na UBNTcka bude asi potreba step-down měnič.
Původně jsem chtěl 12V verzi, ale když to jede na baterku, tak napětí může spadnout až na 10.6V - úbytek na ethernetu, takže to by mohlo už zlobit.
Můj plán je vzít AD-55B nebo AD-155B podle spotřeby vybavení na apčku a skombinovat s vhodným měničem taky od MW na 12V nebo 18V. 18V je jistota při delších svodech UTP, nicméně 12V zase může rovnou napájet nejlevnější PICO PSU a TP-Link switche.
některý tplink switche jedou i na 30V po vyměně filtračních kondenzátorů. Mám tu na půdě jeden takovej switch napájenej právě AD55B. Měl jsem tu aktuálně prodávaný 8 porty od tplinku jak gigový tak stovkový a v obou bylo v cestě napájení shodně přes 7805 který dělalo 5V pro pulzní stabilizátory a ty pak spínaly výkonový tranzistory z hlavního napájení takže defakto limitem je v tomhle případě 7805 která má až 35V tušim.