CA8-4
- po pripojeni utp a napajeni nekolikrat problikne ethernet, pak zhasne a uz nezabere
- po chvili se rozsviti wlan, chvili blika a pak zustane rozsviceny
- wifi signal neni videt
- po otevreni je slyset slaby sum, pravdepodobne z wifi jednotky
Myslite ze je to na odpis? Treba by se nekomu povedlo preflashnout fw, ja bohuzel nemam kabel...
Diky Mik
Pokud to tak lehce šumí/píská, tak bude nejspíš K.O. zdroj. První příznaky jsou, že se zařízení sem tam odpojí, vysílá slabě atd. Ve finále se RDAA ani nerozběhne ... resp na něm svítí ledky, ale ani seriák nic neukazuje.
ty zdroje jsou fakt opruz, u Airek odchazeji vo sto sest...tento mesic dalsi 2 kaput (temer stabilne se drzi co mesic to aspon 1 zdroj K.O.). Jeden se rozhodnul, ze odejde luxusne, neco se posralo na strane "primaru", natvrdo vyhazoval jistic a ty konektory taky lahoda, to nekde sehnat, tak smik original, navazat na novy adapter a jedem zas dal...nashle za 2 roky.
Apropo problem je v samotnem adapteru bych rek, to ze se dusi v lete a mrzne v zime na pude mu samozrejme taky neprida, ale odchazeji i kusy, co jsou v pokojove teplote nebo primo v pokoji pod stolem...
Proto se tyhle potvory (zdroje) snazime eliminovat. AirCA nemame moc, trafo je vymenene vsadim se u vsech, trafa ani nereklamujeme ale proste se usmikne kabel a da se kvalitnejsi trafo (i kdyz, jak poznat dobry 5V zdroj?) Trosku jsem se AirCy (a jine 5V nesmysly) snazil soustredit na jednom miste kde jsem k tomu dal 50W 5V prumyslovy zdroj
OT: Taky nechapu proc treba UBNT udelalo u AirGridu 5V napajeni, kdyz rockety a nanobridge jedou normalne na 24V. Clovek by pritom prisahal ze v tom bude stejnej HW. AirGrid je prece vec designovana primo na strechu, takze je jasny ze se to bude PoEckovat z vetsi dalky. Sice k tomu davaji i PoE adapter ale stejne to nechapu, kdyz to jinak maj celkem inteligentne vymysleny a tohle zmrsej takovouhle botou....
Tak jsem tu našel 2 ks AirCA8 alias RDAA-8, ale koukám, že v tom je FW 2,73 OsWave. Bohužel přes webový rozhraní to nereaguje. Přes seriovku se mi zobrazí akorát že to startuje a že to má IP192.168.1.7. Dále to jde breaknout. Poradíte prosím někdo, jak do toho dát jiný FW ? Nechci to úplně vyhodit, zatím. Jirka